Στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2014 στο PASARELLAS CLUB στον Άλιμο πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική του 4ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach-Racket 2014 και η ανάδειξη των πρωταθλητριών ομάδων όλων των κατηγοριών.

Η 4η αγωνιστική του 4ου πανελληνίου πρωταθλήματος Beach-Racket 2014 που πραγματοποιήθηκε στις 23 & 24 Αυγούστου στον Πλαταμώνα διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην τοποθεσία που βρίσκεται το Beach-Bar Kalamaki. O νεοσύστατος Αθλητικός σύλλογος ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ.Λ.) που είχε και την ευθύνη της φιλοξενίας των αγώνων ξεπέρασε κάθε προσδοκία ανταποκρινόμενος πλήρως στις απαιτήσεις της πρώτης του διοργάνωσης.

Ο Αθλητικός Όμιλος ξυλορακέτας Προφήτης Ηλίας Πέρδικας ( Α.Ο.Ξ.) φιλοδοξεί να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και πέρυσι, την 4η αγωνιστική του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket.

Ανατροπές την 3η αγωνιστική

Τελ. ανανέωση : 23/08/13 15:47

Η 3η αγωνιστική του εφετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην παραλία του Κάτω Σαμικού. Κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο έντονος συναγωνισμός στις κατηγορίες, των δυάδων ανδρών και των μικτών τετράδων.

Κρίσιμη η 3η αγωνιστική

Τελ. ανανέωση : 14/08/13 09:05

Η 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος αναμένεται συναρπαστική καθώς και στις τέσσερις κατηγορίες που συμμετέχουν Δυάδες μικτές, Τετράδες μικτές, Δυάδες ανδρών & και τετράδες ανδρών όλα είναι ανοιχτά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Η 2η αγωνιστική του 3ου πανελληνίου πρωταθλήματος beach-racket 2013 που φιλοξενήθηκε με υποδειγματικό τρόπο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου αντισφαίρισης ξυλορακέτας Κυπαρισσίας με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο τους αθλητές & τις αθλήτριες της ξυλορακέτας απ' όλη την Ελλάδα.

Στις 13 & 14 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού συλλόγου ρακετιστών Σικυώνος Κιάτου Α.Ο.ΡΑ.Σ. στο Κάτω Διμηνιό δέκα ανδρικές τετράδες, τρεις από το Πόρτο-Ράφτη, δύο από το Κιάτο, μια από την Αίγινα, μια από τα Κρέστενα, μια από τη Βούλα, μια από το Pasarela Club και μια από το Ammos Beach έδωσαν το "παρών" στο νέο θεσμό του 1ο κυπέλλου Ελλάδας στο Beach-Racket που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Ξ. για την κατηγορία τετράδες ανδρών.

1ο Κύπελλο Ελλάδας Beach-Racket

Τελ. ανανέωση : 08/07/13 09:53

Στις 13 Ιουλίου Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του συνδιοργανωτή Αθλητικού συλλόγου ρακετιστών Σικυώνος Κιάτου στο Κάτω Διμηνιό 60 αθλητές που συνθέτουν 11 κορυφαίες τετράδες ανδρών δίνουν το παρών στους προκριματικούς αγώνες του 1ΟΥ Κυπέλλου Ελλάδας στο Beach-Racket.

Εξαιρετικά θεαματικό αναμένεται το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Racket, το οποίο ξεκινά στις 8 Ιουνίου στο Πόρτο Ράφτη και θα διεξαχθεί σε πέντε αγωνιστικές.

Η στέψη των πρωταθλητών

Τελ. ανανέωση : 16/10/12 16:14

Η αυλαία του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2012 έπεσε στην 5η αγωνιστική στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαλάζιας Ακτής ΝΑ.Ο.Γ.Α.

Η τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket, που πραγματοποιήθηκε στις 17/18/19 Αυγούστου στο Κάτω Σαμικό Κρεστένων, συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο ρεκόρ, ανατροπές και θέαμα.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Beach-Racket 2012 ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 30/6 & 1/7 στην παραλία της Αύρας στην Αίγινα (στο πολύ όμορφο γήπεδο που διεξήχθησαν και οι αγώνες Master Beach Volley μια εβδομάδα πριν).

2ο Τουρνουά - Αίγινα 30/6 & 1/7

Τελ. ανανέωση : 28/06/12 17:43

Το 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket 2012, μετά από διάλειμμα ενός μήνα, επιστρέφει για το 2ο Τουρνουά με τη δράση να μεταφέρεται στην Αίγινα.

Η παραλία χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα. Σε εκείνους που στήνονται δίπλα στο κύμα (ή ακόμα καλύτερα μακριά από αυτό) με τις ρακέτες ανά χείρας και σε εκείνους που εκνευρίζονται με τον ήχο που κάνει το μπαλάκι κάθε φορά που συναντά μια ξύλινη ρακέτα.

Από το φετινό πρωτάθλημα, όλοι οι αθλητές-τριες πρέπει να βγάλουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας (Δ.Α.Ι.), για να πάρουν μέρος στους αγώνες. Ήδη ο Π.Σ.Α.Ξ., σε πρώτη φάση, έχει συγκεντρώσει 71 αιτήσεις των αθλητών-τριών όλων των συλλόγων για την έκδοση Δ.Α.Ι.

Beach-Racket Day στο Vari Sports Club

Τελ. ανανέωση : 31/05/12 12:03

Το Σάββατο 9 Ιουνίου όσοι θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα μπορούν να πάνε στο γνωστό γυμναστήριο Vari Sports Club.

Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου πανελληνίου πρωταθλήματος beach racket ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 26 & 27 Μαΐου στον Άγιο Σπυρίδωνα Πόρτο Ράφτη στην έδρα του Αθλητικού Ομίλου Ρακετιστών Πόρτο Ράφτη.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".