Χαίρονται την ευρωπαϊκή πρόκριση σε Άργος, Δράμα

Χαίρονται την ευρωπαϊκή πρόκριση σε Άργος, Δράμα

Η παρθενική εμφάνιση του Διομήδη Άργους στην Ευρώπη μέσω του Τσάλεντζ Καπ ανδρών συνοδεύτηκε από πρόκριση στον τρίτο γύρο, κάτι που όπως είναι λογικό γέμισε ικανοποίηση και δύναμη τους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιάννης Βαρελτζής δήλωσε χαρακτηριστικά: « Συνεχίσαμε τα θετικά βήματα που κάνει η ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες. Στο Λουξεμβούργο που είχαμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας από το Άργος αλλά και φιλάθλων από τους ομογενείς μας στην χώρα αυτή η ομάδα μας πήγε πολύ καλά στο πρώτο και στο τρίτο παιχνίδι. Περιμένουμε την κλήρωση και στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και στην επόμενη φάση. Εμείς τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και προσδοκούμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε στην πρώτη μας έξοδο στην Ευρώπη ».

Συνεχίζοντας, ο προπονητής του Διομήδη πρόσθεσε: « Ο Διομήδης στάθηκε άξια σε όλα τα επίπεδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Είχε συγκροτημένη παρουσία παντού. Νιώσαμε μεγάλη χαρά όταν επισκεφθήκαμε ελληνικό σχολείο στο Λουξεμβούργο. Εκεί μοιράσαμε δώρα στα παιδιά. Ανταπέδωσαν την επίσκεψή μας με την παρουσία τους στο γήπεδο με τους γονείς τους. Όσον αφορά τον Σλοβένο παίκτη μας Ροκ Μπουλς έπαιξε και στα τρία παιχνίδια όσο χρειάστηκε. Άλλωστε είχα δηλώσει πριν τους αγώνες ότι θα παίξει εφόσον χρειαστεί και όσο χρειαστεί ».


Το ίδιο καλό κλίμα επικρατεί και στις τάξεις των Ελπίδων Δράμας, οι οποίες επίσης εξασφάλισαν την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ γυναικών.

Ο συνεργάτης του Μίντκο Ζαπριάνοφ, Πέτρος Τσακαλίδης επεσήμανε: « Παρά την κούραση που είχαμε από το 25ωρο ταξίδι μας από την Δράμα στην Βιέννη δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας σε όλο το ματς και πήραμε την πρόκριση. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι πήγαινε όλο και καλύτερα. Θα ενισχύσουμε την ομάδα με άλλες δύο παίκτριες που θα πάρουμε από το εξωτερικό. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο. Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η πολύ καλή άμυνα και οι γρήγοροι αιφνιδιασμοί. Ποτέ άλλοτε δραμινή ομάδα δεν έχει παίξει τέτοια άμυνα και μιλάω ως παλιός χαντμπολίστας ».

Ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε: « Ποτέ άλλοτε Δραμινή ομάδα δεν πέρασε στην επόμενη φάση ευρωπαϊκού κυπέλλου. Έκαναν αίσθηση στην Δράμα οι επιτυχίες μας. Η απώλεια του μητροπολίτη Δράμας βύθισε στο πένθος την πόλη. Έτσι σ’ αυτό το κλίμα οι φίλαθλοι δεν ήταν δυνατόν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για την πρόκρισή μας. Εμείς με αφετηρία αυτή την επιτυχία θα προβάλουμε την ομάδα μας και την πόλη και θα επιδιώξουμε και άλλες επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Ευρώπη. Με τον προπονητή Μίντκο Ζαπριάνοφ ταιριάξαμε απόλυτα και λειτουργούμε ως ένας άνθρωπος παρόλο ότι η συνεργασία μας έχει κλείσει μόλις τον δεύτερο μήνα της ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK