Χάλκινο ο Περικλής Ηλίας στην Τουρκία

Τον δικό του “οβολό” στο σακούλι της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου έβαλε ο Περικλής Ηλίας.

Χάλκινο ο Περικλής Ηλίας στην Τουρκία

Ο Έλληνας ποδηλάτης πραγματοποιώντας ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση την εφετινή περίοδο συγκέντρωσε 30 βαθμούς, προκειμένου η χώρα μας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

O Ηλίας πήρε μέρος στον διεθνή αγώνα "Manisa MTB Cup" και κατέλαβε την τρίτη θέση. Μάλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει και το χρυσό μετάλλιο, όμως η πτώση του ήταν καθοριστική για τη συνέχεια του αγώνα. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αντρέα Πάρτι από την Ουγγαρία και την δεύτερη ο Πιοτρ Μπρζόκα από την Πολωνία.

" Ο Περικλής Ηλίας για ακόμη ένα αγώνα την εφετινή περίοδο, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του” τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κατσέλης και συμπλήρωσε . “ Αγωνίστηκε έντονα και αν δεν είχε και την πτώση, σίγουρα θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Συγκέντρωσε άλλους 30 βαθμούς και βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Περικλής δείχνει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και το παράδειγμα αυτό, πρέπει να το βλέπουν όλοι οι αθλητές που ασχολούνται με την ποδηλασία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK