"Χάλκινος" ο Πολυχρονόπουλος

Το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιλιάρδου που πραγματοποιήθηκε στο Λούξορ της Αιγύπτου κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής του τρίσποντου μπιλιάρδου, Νίκος Πολυχρονόπουλος. Στην 9η θέση ο Κασιδόκωστας.

"Χάλκινος" ο Πολυχρονόπουλος

Ο Πολυχρονόπουλος συνάντησε στην πορεία του για τον ημιτελικό 3 Κορεάτες. Αρχικά, στη φάση των 32 απέκλεισε τον KIM Kyun g-Roul, επικρατώντας με 40-26. Στον επόμενο γύρο κέρδισε τον CHOI Sung-Won με 40-38 ενώ στην φάση των "8" ήταν ο νικητής στην αναμέτρσηση τον ΗWANG Hyung Bum.

Στον ημιτελικό συνάντησε τον Βέλγο και νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Frederic Caudron, στο συγκλονιστικότερο παιχνίδι του τουρνουά. Ο Πολυχρονόπουλος έχασε για μία μόνο καραμπόλα (40-39) και κατέλαβε έτσι την τρίτη θέση.

Ο Caudron ήταν και ο νικητής του τουρνουά, αφού στον τελικό κέρδισε τον Σουηδό Torbjorn Blomdahl (νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) με 40-20.

O Φίλιππος Κασιδόκωστας που επίσης έλαβε μέρος στο παγκόσμιο του Λούξορ κατέλαβε την 9η θέση, ενώ διατηρήθηκε στο νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, την ίδια ώρα που ο Πολυχρονόπουλος αναρριχήθηκε στην 15η θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK