Χαριτωνίδης: "Ακόμη καλύτερη η συνέχεια…"

Χαριτωνίδης: "Ακόμη καλύτερη η συνέχεια…"

Ικανοποιημένος από τα όσα είδε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αισιόδοξος για καλύτερη και πιο συναρπαστική συνέχεια φάνηκε ο Κώστας Χαριτώνιδης.

« Τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Η παρουσία του κόσμου, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις και η εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο πρωτάθλημα, οι αμφίρροποι αγώνες που είδαμε στην πρεμιέρα και τα μεγάλα αστέρια που έχουν φέρει οι ομάδες με κάνουν να αισιοδοξώ για ακόμη καλύτερη συνέχεια » ήταν τα πρώτα λόγια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και πρόσθεσε: « Δεν νομίζω ότι κανένα από τα αποτελέσματα της πρεμιέρας μπορεί να χαρακτηρισθεί έκπληξη, έστω κι αν κάποιες ομάδες παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν κατάφεραν να πάρουν πόντο ή πόντους».

Συνεχίζοντας, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός επεσήμανε: « Στην πρεμιέρα πάντα υπάρχει το άγχος, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κι οι περισσότερες ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερες θα γίνονται οι ομάδες, αλλά το άγχος δεν θα λείπει. Κι αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα δούμε αποτελέσματα που ίσως δεν θα τα περιμένουμε. Με το σύστημα συνεχόμενης καταγραφής πόντων, αλλά και την ενίσχυση των θεωρητικά αδύναμων ομάδων, πλέον κανένα αποτέλεσμα δεν θεωρείται δεδομένο ».

Ερωτηθείς για το ποιοι παίκτες του κέντρισαν το ενδιαφέρον, απάντησε: « Όταν ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, επί της ουσίας ξεκινάει και η Εθνική από μηδενική βάση. Όποιος παίζει καλά και έχει διάρκεια, σίγουρα ανήκει στους υποψήφιους για την Εθνική ».

Ολοκληρώνοντας, ο Χαριτωνίδης αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασαν τα περισσότερα γήπεδα: « Στον κόσμο αρέσει να βλέπει πλέον βόλεϊ και σ’ αυτό έχουν βοηθήσει οι επιτυχίες των συλλόγων, η σταθερή παρουσία της Εθνικής σε μεγάλες διοργανώσεις αλλά και η έλευση σπουδαίων αθλητών. Στο Κατσάνειο όπου βρέθηκα το περασμένο Σάββατο η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και το πιο σημαντικό είναι ότι πέραν των οργανωμένων που είχαν το δικό τους χώρο η πλειοψηφία των θεατών ήταν οικογένειες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK