"Χαρτοπόλεμος" με ΚΟΕ και τη Μεγάλη Παρασκευή!

Ο "χαρτοπόλεμος" μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΚΟΕ συνεχίζεται ακόμα και την Μεγάλη Παρασκευή! Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση των "πρασίνων" αναφορικά με την τιμωρία που τους επιβλήθηκε στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Γλυφάδα.

"Χαρτοπόλεμος" με ΚΟΕ και τη Μεγάλη Παρασκευή!

Αναλυτικά:

"Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους έχει η χώρα μας φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, οικονομικής και ηθικής, είναι και το γεγονός πως όλοι πάντα κοιτάζαμε τις εντυπώσεις και όχι την ουσία. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προσπαθεί να ξεφύγει από αυτή την διαδικασία κοιτάζοντας στα μάτια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δυστυχώς, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με την ΚΟΕ η οποία, στην απάντησή της στην ανακοίνωση μας για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας υδατοσφαίρισής μας με τον ΑΝΟΓ, προσπαθεί να παίξει ένα άκομψο παιχνίδι εντυπώσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

Στην ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν μιλάει για την ποινή (την οποία τη θεωρούμε άδικη αλλά τη σεβόμαστε) αλλά για το χρόνο έναρξης εκτέλεσής της.

Οι απαντήσεις της ΚΟΕ είναι:

"Η απόφαση δεν εξεδόθη από την ΚΟΕ".

"Η ΚΟΕ, ούτε συμμετείχε, ούτε ενεπλάκη στις διαδικασίες έκδοσης της ως άνω απόφασης".

"Η ΚΟΕ, είναι εκ του νόμου υποχρεωμένη ΑΠΑΡΑΒΑΤΑ να εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις".

Τι μας απαντά η ΚΟΕ λοιπόν; TIΠOTA.

Όταν πιο κάτω στην ανακοίνωσή της η ΚΟΕ προσπαθεί να απαντήσει λίγο σε αυτά που αναφέρει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ρίχνει την μπάλα στον αθλητικό δικαστή. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή όπως μας κοινοποιήθηκε από την ΚΟΕ την Τετάρτη 1η Απριλίου το πρωί αναφέρει τα εξής:

"Επιβάλλει στο σωματείο "Παναθηναϊκός Α.Ο." την ποινή διεξαγωγής του αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο {2} αγωνιστικές ημέρες.

Απαγορεύει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του σωματείου "Παναθηναϊκός Α.Ο." ως γηπεδούχου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στο Μαρούσι στις 1/4/2015".

Όπως μπορούν να δουν άπαντες δεν αναφέρει πουθενά η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τέλεση του αγώνα με τον ΑΝΟΓ χωρίς θεατές. Η απόφαση για την τέλεση του συγκεκριμένου αγώνα με τον ΑΝΟΓ χωρίς θεατές είναι της ΚΟΕ και μας ήρθε μαζί με την κοινοποίηση της απόφασης του αθλητικού δικαστή το πρωί της 1ης Απριλίου. Και άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού ο αθλητικός δικαστής κοινοποιεί την απόφαση στην ομοσπονδία και αυτή την εκτελεί. Πάντα και σε όλες τις ομοσπονδίες αυτή είναι η διαδικασία εκτέλεσης των αποφάσεων.

Η ίδια η ομοσπονδία στον πειθαρχικό της κανονισμό στο άρθρο 12 παρ. 4 αναφέρει:

"οι αποφάσεις που αφορούν αποκλεισμό έδρας αθλητικού σωματείου εκτελούνται τη μεθεπόμενη, από την έκδοσή τους, αγωνιστική ημέρα κατά την οποία το σωματείο είναι γηπεδούχο".

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους πως η ομοσπονδία κακώς όρισε τον αγώνα με τον ΑΝΟΓ κεκλεισμένων των θυρών και όπως αναφέρθηκε στην αρχική ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα πάρει όλα εκείνα τα μέτρα για να δικαιωθεί σε αυτή την υπόθεση.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός Α.Ο. χαιρετίζει τη θέληση της Ομοσπονδίας για έλεγχο από το υπουργείο και τον κ. Κοντονή. Μία τέτοια ενέργεια σίγουρα θα διέλυε τα πολλά σύννεφα που θεωρούμε πως υπάρχουν πάνω από τον χώρο του Υγρού Στίβου στην Ελλάδα.

ΥΓ1. Το συκοφάντες το κρατάμε.

ΥΓ2. Ο Παπαδόγκωνας εκτός των κλήσεων της Εθνικής μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Τυχαίο;

ΥΓ3. Για την ερώτηση που έχουμε κάνει σχετικά με το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ θα μας απαντήσει η ΚΟΕ;

Διαβάστε ακόμη:

Αντιδικία με ΚΟΕ για την άμεση εφαρμογή της ποινής

Ανακοίνωση κατά της ΚΟΕ o Παναθηναϊκός

Απάντηση της ΚΟΕ στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK