"Χρυσές" οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη κατέκτησαν την πρώτη θέση στο 1ο Balkan Beach Volley Tour στην Τουρκία. "Ελληνική" υπόθεση ήταν ο τελικός. Τρία μετάλια για τα ελληνικά δίδυμα.

"Χρυσές" οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Μια πρώτη θέση (Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη), μια δεύτερη (Παπαδημητρίου, Νιώπας) και μια τρίτη (Καραγκούνη, Μεθενίτη) ήταν ο (εξαιρετικός) απολογισμός των εθνικών ομάδων Μπιτς Βόλεϊ με την ολοκλήρωση του 1ου Balkan Beach Volley Tour που φιλοξενήθηκε στην πόλη Μπουρχανιγιέ της Τουρκίας.

Η Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη επικράτησαν στον ημιτελικό των Καραγκούνη / Μεθενίτη με 2-1 (23-25, 21-11, 15-9) και στον τελικό κέρδισαν πολύ εύκολα με 2-0 (21-17, 21-10) τις Τουρκάλες Γιλντιρίμ / Νεζίρ. " Ήρθαμε με συγκεκριμένο στόχο, τα καταφέραμε και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες και συνεχίζουμε την προσπάθεια", τόνισαν τα δύο κορίτσια.

Οι Καραγκούνη / Μεθενίτη πήραν την 3η θέση κερδίζοντας μετά από μεγάλη μάχη τις Βουλγάρες Μισχόνοβα / Ανγκέλοβα με 2-0 (22-20, 21-19) κι όπως τόνισαν: " Είμαστε ευχαριστημένες από την 3η θέση και το μετάλλιο, αλλά κυρίως από την σταθερότητα που δείξαμε σε όλο το τουρνουά".

Στους άνδρες οι Νιώπας / Παπαδημητρίου επέζησαν στον ημιτελικό θρίλερ κόντρα στους σέρβους Μπάστα / Κόλαριτς τους οποίους κέρδισαν με 2-1 (21-19, 18-21, 19-17) και στον τελικό έδωσαν μεγάλη μάχη κυρίως στο α’ σετ (στο 19-19 χάσαμε κόντρα επίθεση) όμως ηττήθηκαν με 2-0 (21-19, 21-16) από τους Τούρκους Μερμέρ / Σέκερτσι.

" Ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, παίξαμε πολύ καλά κι είναι σημαντικό ότι στην πρώτη μας εμφάνιση ως ομάδα στην άμμο φτάσαμε στον τελικό κι αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε", ήταν το σχόλιο τους.

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Γιάτσης σημείωσε: " Γενικά η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία. Οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη πέτυχαν τον στόχος τους, οι Καραγκούνη / Μεθενίτη εμφανίστηκαν σημαντικά βελτιωμένες κι η 3η θέση είναι πολύ σημαντική. Στα αγόρια το επίπεδο ήταν αρκετό δυνατό, με πολύ ψηλές ομάδες και για μια νέα ομάδα η 2η θέση είναι εξαιρετική. Είναι αρκετά αισιόδοξα τα μηνύματα από το συγκεκριμένο τουρνουά και συνεχίζουμε την δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK