«Χρυσό» συμβόλαιο για Ryan

Συμφώνησε τελικά με τους Toronto Blue Jays o BJ Ryan για τα επόμενα πέντε χρόνια με τις απολαβές του να κυμαίνονται στα 47 εκατομμύρια δολάρια.

«Χρυσό» συμβόλαιο για Ryan

Συμφώνησε τελικά με τους Toronto Blue Jays o BJ Ryan για τα επόμενα πέντε χρόνια με τις απολαβές του να κυμαίνονται στα 47 εκατομμύρια δολάρια. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του baseball, μετά την ανανέωση της συμφωνίας του Mariano Riveira στους New York Yankees το 2001 αντί του ποσού των 40 εκατομμύριων δολαρίων.

Η διοίκηση της ομάδας δεν έχει προβεί στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ryan για τα επόμενα πέντε χρόνια και αναμένεται να το κάνει την Δευτέρα στην συνέντευξη τύπου της ομάδας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή των Blue Jays, Ricciardi ο Ryan δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο και η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εκτός των Jays και οι Yankees ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, αλλά ο 30χρονος παίκτης αποφάσισε να μείνει στην πόλη του Τορόντο.

Ακόμα και οι New York Mets προσέφεραν τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια δολάρια, με σκοπό να δελεάσουν τον Ryan να υπογράψει και να αγωνιστεί στην ομάδα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK