"Χρυσός" ο Μωυσιάδης, στη 2η θέση ο Γκουντάνης

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 80κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άρσης βαρών σε πάγκο κατέκτησε ο Γκρέμισλαβ Μωυσιάδης, ενώ στη δεύτερη θέση του βάθρου (στα 72κ.) ανέβηκε ο Νίκος Γκουντάνης.

"Χρυσός" ο Μωυσιάδης, στη 2η θέση ο Γκουντάνης

Η συλλογή μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο, το οποίο φιλοξενείται στην πόλη Αλέξιν της Ρωσίας, συνεχίζεται με την ίδια συχνότητα για τα ελληνικά χρώματα.

Ο Γκρέμισλαβ Μωυσιάδης σήκωσε 185 κιλά στη δεύτερη προσπάθεια, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ Ευρώπης, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των 80 κιλών. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας πέτυχε στην πρώτη προσπάθεια (181 κιλά), ενώ απέτυχε στην τρίτη προσπάθεια (191 κιλά).

Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο της ημέρας (και τέταρτο συνολικά στη διοργάνωση) κατέκτησε ο Νίκος Γκουντάνης, ο οποίος κατετάγη δεύτερος στην κατηγορία των 72 κιλών. Οι έγκυρες προσπάθειές του ήταν 177κ. και 181κ., ενώ δεν κατάφερε να σηκώσει τα 185κ.

Ο Βασίλης Τερζιτάνος, από την πλευρά του, ο οποίος αγωνίστηκε στα 80 κιλά, περιορίστηκε στην 4η θέση με τα157 κιλά που σήκωσε στην πρώτη προσπάθεια (είχε δύο αποτυχημένες στα 162 κιλά).

News 24/7

24MEDIA NETWORK