CL: Την Κυριακή η κλήρωση για τα play off

CL: Την Κυριακή η κλήρωση για τα play off
Την προσεχή Κυριακή 8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση των play off για το final four του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλλεϋ, το οποίο και θα διοργανωθεί από τη ρωσική Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ.

Στην κλήρωση ελπίζουν να είναι και ο δύο εκπρόσωποι μας στη διοργάνωση, Ολυμπιακός και Ηρακλής, οι οποίοι διατηρούν ακόμη ακμαίες τις ελπίδες τους για να καταφέρουν την επανάληψη πρόσφατων διακρίσεων.

Πάντως, το σύστημα, το οποίο επέλεξε για τη φετινή περίοδο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα περίπλοκο. Από τους πέντε προκριματικούς ομίλους θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες στις οποίες θα προστεθεί και η καλύτερη δεύτερη. Στην τελική φάση βρίσκεται ήδη η Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ (διοργανώτρια) με αποτέλεσμα αν βγει πρώτη στον όμιλο της (όπου μετέχει και ο Ηρακλής) της να προκρίνεται για τα play off και η δεύτερη καλύτερη δεύτερη. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στις 25 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου, ενώ η τελική φάση των τεσσάρων το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαρτίου.

Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες πολύ κοντά στην πρόκριση και μάλιστα ως πρώτος βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος χρειάζεται μία νίκη στον Εύοσμο επί της αδιάφορης Ματσεράτα. Αντίθετα ιδιαίτερα δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιζητά τη νίκη στην Ιταλία επί της Σίσλει Τρεβίζο και μάλιστα με διαφορά πόντων μεγαλύτερη από του 27. Εάν δεν τα καταφέρει τότε θα υπάρχει πιθανότητα διεκδίκησης της καλύτερης δεύτερης, όμως εκεί θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων.

Δείτε τους τελευταίους αγώνες και τις βαθμολογίες των ομάδων μας

News 24/7

24MEDIA NETWORK