Δεν άντεξε ο Αθηναϊκός

Δεν άντεξε ο Αθηναϊκός

Ούτε η 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών ήταν η…τυχερή για τον Αθηναϊκό, καθώς το Σάββατο (08/10) υπέστη την δεύτερη ήττα του στον Β΄ όμιλο της διοργάνωσης. Οι «λόρδοι» έχασαν στην Ισπανία ενώπιον 3.500 περίπου θεατών από την Αντεμάρ Λεόν με 23-36, πληρώνοντας και πάλι την έλλειψη συγκέντρωσης.

Η πλάστιγγα έγειρε οριστικά και αμετάκλητα υπέρ των Ιβήρων στο 19ο λεπτό και ενώ προηγούνταν με 12-9. Σε εκείνο το σημείο ο Μακρής και ο Μπένε δέχτηκαν δύο δίλεπτες αποβολές, κάτι που έβγαλε εκτός ρυθμού τους παίκτες του Γιώργου Κρανάκη. Ο αποσυντονισμός της ελληνικής ομάδας έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πατήσουν γκάζι και να αρχίσουν να χτίζουν μια αξιοσέβαστη διαφορά που εκτινάχτηκε και στο +14 (31-17) στο 50ο λεπτό.

Τα δεκάλεπτα: 6-6, 12-9, 19-11, 24-15, 31-17, 36-23.

Αντεμάρ Λεόν: Μαρτίνεθ, Κουρουβίζα 2, Περάλες 6, Κολόν 1, Εντρέριος 5, Πιάθ 1, Καστρεσάνα 1, Βέλινγκ 2, Κριβοσλίκοβ 3, Ροντρίγκεθ 6, Μόρος 4, Γκαρθία 3, Στρανόφσκι 2, Αλιλόβιτς.
Αθηναϊκός: Ευσταθιάδης 3, Μαρτάνοβιτς 7, Μάξιτς 1, Μπένε 3, Γλουσσίδης, Γκλαβόπουλος, Τρουπής 1, Μακρής 5, Νταμιάνοβιτς, Κοκώνης 1, Λεωνίδας, Γκουτς 2, Μαγκαφουράκης, Κωνσταντίνου.


Γιώργος Κρανάκης: « Ο Αθηναϊκός για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ξέραμε πως παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με καλύτερους παίκτες και περισσότερες εμπειρίες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Οι Ισπανοί είχαν καλύτερα στοιχεία σε τεχνική και τακτική, τα οποία και αξιοποίησε σήμερα. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περιορίσουμε ένα από τα βασικά όπλα του αντιπάλου, τους αιφνιδιασμούς. Όταν μείναμε με δύο παίκτες λιγότερους, άνοιξε η διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να την καλύψουμε, να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε κερδίσει εμπειρίες»

Μανόλο Καβένα (προπονητής Αντεμάρ Λεόν): « Η ομάδα μου σήμερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε δυνατά στην έδρα μας για να παίρνουμε τ' αποτελέσματα. Φοβάμαι τον Αθηναϊκό στο σπίτι του γιατί έχει πολύ δυνατή άμυνα και πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι»

News 24/7

24MEDIA NETWORK