ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιαννιώτη

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και εμφανώς συγκινημένος αποκάλυψε πως τα τελευταία μέτρα είχε κλείσει τα μάτια απ' τον πόνο, ενώ αφιέρωσε την τεράστια επιτυχία στον προπονητή και την οικογένεια του.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιαννιώτη

Ύστερα από μία εξαιρετική κούρσα, ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και -εμφανώς συγκινημένος- αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Σήμερα, κυρίως στα τελευταία μέτρα, είπαν στον εαυτό μου: 'Σπύρο, δώσε αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς. Είχα κλείσει τα μάτια και λέω 'όλα για όλα η τελευταία σου ευκαιρία αξιοποίησε την κάνε ότι μπορείς'.

Για το τον τερματισμό: "Δεν ήμουν στην ίδια αναπνοή με τον Ολλανδό. Δεν μουν βγήκε η χεριά. Βγήκε του Ολλανδού η χεριά. Γι' αυτό που ήρθα . Έχω κουραστεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στο βάθρο. Το φαντάστηκα μόνο στα τελευταία 100 μέτρα. Ο πόνος ήταν αφάνταστος. Γι' αυτό έκλεισα τα μάτια μου. Προσπάθησα για το καλύτερο. Γι' αυτό ήρθε και το καλύτερο".

Για το φινάλε της καριέρας του: "Δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερο φινάλε. Σίγουρα θα ήθελα την πρώτη θέση, αλλά το βάθρο ήταν το απωθημένο μου. Προσπάθησα απ' το Σίδνεϊ. Μετά από 5 Ολυμπιακούς Αγώνες το κατάφερα. Η δεύτερη θέση είναι σαν πρώτη για εμένα".

Για το που αφιερώνει το μετάλλιο: "Το αφιερώνω στον προπονητή. Ένα πολύ μεγάλο μετάλλιο της επιτυχίας ανήκει στον προπονητή μου. Στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου. Δεν είναι δάκρυα χαράς, αλλά συγκίνησης".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Γιαννιώτη
Ο συγκλονιστικός τερματισμός στην κούρσα του Γιαννιώτη!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιαννιώτης: "Αργυρός" στο μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας

News 24/7

24MEDIA NETWORK