Δεν... χωρούσαν τα εκατομμύρια στα εκδοτήρια!

Η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα αποκάλυψε τα κέρδη από τα εισιτήρια στον αγώνα του Mayweather vs. McGregor. Το νούμερο είναι εξωπραγματικό, ωστόσο δεν αποτελεί ρεκόρ και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας. Η "T-Mobile Arena", αξίζει να σημειωθεί πως δεν σημείωσε sold-out την ημέρα του αγώνα.

Δεν... χωρούσαν τα εκατομμύρια στα εκδοτήρια!

Το Mayweather vs. McGregor, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις που έχουν γίνει αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στο κομμάτι των PPV. Στα εισιτήρια όμως που κόπηκαν την ημέρα του αγώνα, η ιστορική αναμέτρηση ήρθε δεύτερη όπως έκανε γνωστό η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα.

Την ημέρα της μάχης πουλήθηκαν 13.094 εισιτήρια και δόθηκαν δωρεάν 137 προσκλήσεις.

Το συνολικό ποσό λοιπόν από τα "μαγικά χαρτάκια" ανήλθε στα 55.414.865,79 δολάρια! Απίστευτο πόσο, ωστόσο δεν αποτελεί ρεκόρ καθώς στο Mayweather vs. Pacquiao το 2015 οι δύο μποξέρ έφεραν στα ταμεία των εκδοτηρίων 72.198.500 δολάρια, ποσό ρεκόρ στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας.

Υπενθυμίζουμε ότι o Floyd Mayweather κέρδισε τον Conor McGregor με τεχνικό νοκάουτ στον 10ο γύρο της μάχης τους και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Οι ειδικοί εκτιμούν πως ο αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής από τις ΗΠΑ πληρώθηκε από τη μάχη του με τον Ιρλανδό κοντά στα 300.000.000 δολάρια, ενώ ο πρωταθλητής του UFC έγινε πλουσιότερος κατά 100.000.000 δολάρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK