Δεύτερη στον κόσμο η Εθνική Beach tennis

Με τη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach tennis η Εθνική μας ομάδα. Δείτε τις PHOTOS πάνω στο βάθρο.

Δεύτερη στον κόσμο η Εθνική Beach tennis

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Εθνικής ομάδας Beach tennis Ερασιτεχνών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Καταλονία. Οι Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν τρομερές εμφανίσεις και έφτασαν μέχρι τον τελικό όπου και ηττήθηκαν από την Ιταλία, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν Βέλγιο και Πουέρτο Ρίκο.

Οι αγώνες κράτησαν τέσσερις ημέρες στα ιδικά διαμορφωμένα γήπεδα. Για όσους δεν το γνωρίζουν το beach tennis δεν έχει πολλές ομοιότητες με τις απλές ρακέτες που παίζουμε στην παραλία, ενώ αν κάποιος θέλει να το παρομοιάσει με κάτι θα ήταν ένα μείγμα του τένις με το beach volley.

Παίζεται κυρίως με ρακέτες paddle, ενώ το μπαλάκι είναι αυτό του τένις. Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι ίδιες με αυτές του beach volley, ενώ τις δύο πλευρά χωρίζει φιλέ ύψους 1,78μ. Οι δύο πλευρές μπορούν να κάνουν μία μόνο επαφή με το σκορ να μετρά όπως αυτό στο τένις.

Δείτε τις PHOTOS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK