Διαπρέπει ο Χαλκίδης στην Ισπανία

Για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Χαλκίδης έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Διαπρέπει ο Χαλκίδης στην Ισπανία

Για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Χαλκίδης έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας διεθνής ήταν εκ των κορυφαίων στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της Καντάμπρια Σανταντέρ με την Αλκοβέντας, που έληξε με νικήτρια την πρώτη με 36-23. Η εφημερίδα «Marca» βαθμολόγησε τον Χαλκίδη με 2, όπως και τους Μπεναμούρ και Όσκαρ Ρίο ενώ το άριστα, δηλαδή 3 βαθμούς, πήρε ο Μιροσάβλιεβιτς, που πέτυχε 11 γκολ.

Εν τω μεταξύ, η Καντάμπρια Σανταντέρ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αντεμάρ Λεόν, προσεχή αντίπαλο του Αθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ερωτηθείς για το παιχνίδι στο κλειστό του Βύρωνα, ο 28χρονος πίβοτ δήλωσε: « Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ισπανία ο Αθηναϊκός κόντραρε στην αρχή το παιχνίδι αλλά στην συνέχεια κάποια δίλεπτα τον εμπόδισαν να έχει την ίδια απόδοση σε όλο το παιχνίδι. Το ματς του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό. Η Αντεμάρ Λεόν θα είναι σίγουρα κουρασμένη από τις πολλές μετακινήσεις και ο Αθηναϊκός θα παίξει το παιχνίδι στα ίσια ».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην βράβευση του Ουλφ Σέφερτ, του Γιάννη Αρβανίτη και του Νίκου Γραμματικού στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Ελβετία στις 29 Οκτωβρίου: « Αυτή η τιμή είναι το ελάχιστο που μπορεί το άθλημα να προσφέρει σαν αντίδωρο για την προσφορά τους. Κλείνει με επιτυχία ένας κύκλος της Εθνικής ομάδας ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK