ΣΠΟΡ

Διετής αποκλεισμός για Κρόφορντ

Με δύο χρόνια αποκλεισμό από οποιονδήποτε αγώνα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιονίκης Σον Κρόφορντ, αφού δεν έδωσε το "παρών" σε τρεις ελέγχους ντόπινγκ τους τελευταίους 18 μήνες.

Διετής αποκλεισμός για Κρόφορντ

Ο Αμερικανός αθλητής, είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και 2008 κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα και ένα αργυρό στην σκυταλοδρομία στην Αθήνα, ενώ είχε ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και στο Πεκίνο, πάλι στα 200 μέτρα.

Η επιτροπή αντί – ντόπινγκ της Αμερικής αποφάσισε πως ο 35χρονος χάνει οποιοδήποτε μετάλλιο ή διάκριση κατέκτησε από τις 17 Νοεμβρίου 2012, την ημέρα δηλαδή που ο Ολυμπιονίκης δεν εμφανίστηκε για τρίτη φορά μέσα σε 18 μήνες στους ελέγχους. Η ποινή τέθηκε σε ισχύ από τις 17 Απριλίου. Ο διετής αποκλεισμός του Κρόφορντ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να σημαίνει και το τέλος της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ