ΣΠΟΡ

Διπλοπουλήθηκαν τα εισιτήρια της συγχρονισμένης κολύμβησης!

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, καθώς διπλοπούλησαν τα εισιτήρια της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Διπλοπουλήθηκαν τα εισιτήρια της συγχρονισμένης κολύμβησης!

Μάλιστα το “κατόρθωμα” τους το γνωστοποίησαν οι ίδιοι την Τετάρτη (04/01), κάνοντας λόγο για ανθρώπινο λάθος στο σύστημα κράτησης που οδήγησε σε πώληση 10.000 περισσότερων εισιτηρίων από την χωρητικότητα του κολυμβητηρίου.

Προκειμένου πάντως να αποσοβήσουν τον θόρυβο, ανακοίνωσαν ότι οι φίλαθλοι που έπεσαν “θύματα” του συστήματος κράτησης θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν το διπλοπουλημένο εισιτήριο της συγχρονισμένης κολύμβησης με “μαγικό χαρτάκι” για άλλο άθλημα, όπως τον στίβο και των τελικό των 100μ. ανδρών.

Περίπου 200 εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για το συγκεκριμένο αγώνισμα, ο τελικός του οποίου είναι ο δημοφιλέστερος όλης της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK