ΣΠΟΡ

Δύσκολο πρώτο βήμα ο Πανελλήνιος

Όρθιος, έστω και αν δυσκολεύτηκε αρκετά, έμεινε ο Πανελλήνιος στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ με την ΑΕΚ, που διεξήχθη το Σάββατο (05/05) στο κλειστό της Κυψέλης.

Δύσκολο πρώτο βήμα ο Πανελλήνιος

Όρθιος, έστω και αν δυσκολεύτηκε αρκετά, έμεινε ο Πανελλήνιος στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ με την ΑΕΚ, που διεξήχθη το Σάββατο (05/05) στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι Ολυμπιονίκες έκαμψαν στην παράταση τη σθεναρή αντίσταση της Ένωσης με 28-26 και πλέον χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό με τη σειρά να μεταφέρεται την Τετάρτη (09/05) στο, άδειο λόγω τιμωρίας, γήπεδο της Ηλιούπολης.

Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έδειχναν να οδεύουν προς μια σχετικά άνετη νίκη. Στα τελευταία λεπτά όμως η ΑΕΚ εξαπέλυσε την αντεπίθεση της, ισοφαρίζοντας περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος σε 24-24 με πέναλτι του Παπαδόπουλου και πήγε το ματς στην παράταση. Εκεί «μίλησε» η εμπειρία και η ψυχραιμία των παικτών του Παναγιώτη Ιατρούδη, γράφοντας το 28-26.

Τα δεκάλεπτα: 4-5, 8-7, 13-11 (ημ.), 18-15, 22-19, 24-24 (κ.α.), 28-26 (παρ.).

Πανελλήνιος: Αναστασέλλος, Ζαραβίνας 1, Κοτελίδας 2, Ντόμπρκοβιτς 6, Μαστρογιάννης 7, Δημήτρουλας 1, Ζαρλακούτης 2, Μάλλιος, Ζούγιοβιτς 6, Βουτσάς, Κόμινεκ, Λεωνίδας, Φάζικ, Ριγανάς.
ΑΕΚ: Ρασπίτσος, Μπακαούκας 6, Ι. Κρεμόνας, Βελιτσιάνος, Λάππας, Παπαδόπουλος 4, Γκούσταφσον 2, Νουχάνοβιτς 1, Μπογίνοβιτς 3, Τσαούσης 2, Βόγλης 7, Άντζιτς 1, Ν. Κρεμόνας, Γρηγοράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK