Δομιμαστική διοργάνωση μπάντμιντον: Εκτός 4άδας στο απλό

Δομιμαστική διοργάνωση μπάντμιντον: Εκτός 4άδας στο απλό
Μακριά από τη διάκριση έμειναν οι Ελληνες αθλητές του μπάντμιντον, στα απλά των ανδρών και των γυναικών, στη δοκιμαστική διοργάνωση του αθλήματος που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο, στο Γουδί.

Η Ιωάννα Καρκατζά, ηττήθηκε από τη Νο-1 της παγκόσμιας κατάταξης, την Κορεάτισα Γι Γιούν Γιούν σε επτά λεπτά, με 11-0, 11-0, ενώ η Χριστίνα Διαμαντοπούλου έχασε από τη Βουλγάρα Πέτια Νεντέλτσεβα (Νο-4 στον κόσμο) σε ενέα λεπτά, χωρίς στα δύο σετ να μπορέσει να πάρει τον πόντο της? τιμής! Ακόμα, η Χρύσα Γεωργαλή, δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τη Νο-2 στην παγκόσμια κατάταξη, Βρετανίδα Τρέισι Χάλαντ, αφού ηττήθηκε σε 15 λεπτά, με 11-3, 11-3. Ετσι, τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών που θα γίνουν αύριο, αποτελούν οι Γιούν με την Βρετανίδα Κέλι Μόργκαν (νίκησε τη Βουλγάρα Νέλι Μπότεβα με 11-2, 11-2) και οι Βουλγάρα Νεντέλτσεβα με τη Βρετανίδα Χάλαντ.

Στο απλό των ανδρών και οι τέσσερις Ελληνες που είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, απώλεσαν την ευκαιρία συμμετοχής στην τετράδα. Ο Θόδωρος Βέλκος, ηττήθηκε από το Νο-1 στην παγκόσμια κατάταξη, Κορεάτη Χιούν Λι, σε 19 λεπτά, με 15-5, 15-5. Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, απέναντι στον Δανό Μίκαελ Κρίστενσεν (Νο-4 στον κόσμο) γνώρισε την ήττα σε 11 λεπτά, με 15-0, 15-1, ενώ ο Αλέξανδρος Κάρος, κόντρα στον Κορεάτη Μο Σεούνγκ Σο (Νο-3), έχασε σε 14 λεπτά με 15-1, 15-1. Τέλος και ο Χρήστος Πούλιος κόντρα στο Νο-2 της παγκόσμιας κατάταξης, Δανό, Κένεθ Γιόνασεν, γνώρισε την ήττα σε 15 λεπτά, με 15-1, 15-2.

24MEDIA NETWORK