Δράση στη Β' Εθνική

Σε δύο πόλεις θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου η α’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής.

Δράση στη Β' Εθνική
Σε δύο πόλεις θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου η α’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής. Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν οι αγώνες του Βορείου Ομίλου, ο οποίος αποτελείται από τις εξής ομάδες: Σ.Α.Τυρνάβου, Α.Σ. Μυγδονίας, Σπόρτινγκ Πυλαίας, Νέμεσις Θεσσαλονίκης, Καναρίνια, Τάε Κβο Ντο Ορεστιάδας, Α.Σ. Σερρών «ο Κρόνος», Α.Σ. Σερρών « ο Μέγας Αλέξανδρος». Οι αγώνες του Βορείου Ομίλου θα γίνουν το Σάββατο (22 Οκτωβρίου) και θα αρχίσουν στις 10.00 το πρωί.

Στον Πύργο θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις του Νοτίου Ομίλου, ο οποίος αποτελείται από τις κάτωθι ομάδες: Α.Σ. Ίκαροι Αθηνών, Άθλος Καλαμάτας, Ένωση Κεφαλονιάς, Τιτάνες Ολυμπισμός, Ε.Φ.Ο.Ι. Πίσσαλης Πύργου, Φ.Ο. Πύργου, Α.Σ. Σπάρτακος Γλυφάδας, Α.Σ. Δίας Πάτρας. Οι αγώνες του Νοτίου Ομίλου θα διεξαχθούν την Κυριακή (23 Οκτωβρίου) και θα αρχίσουν στις 09.30 το πρωί.

Και οι δύο όμιλοι (Βόρειος και Νότιος) θα χωρισθούν σε δύο υπο-ομίλους (τέσσερις συνολικά) οι οποίοι θα αποτελούνται από τέσσερις ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Βόρειος Όμιλος θα χωρισθεί σε δύο υπο-ομίλους, ενώ ομοίως θα συμβεί και στον Νότιο Όμιλο. Η κλήρωση για τον καταρτισμό των υπο-ομίλων θα διεξαχθεί πριν από την έναρξη των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK