Δυνατά τεστ στη Ρωσία

Με αντίπαλο την Ντιναμό Μόσχας ξεκινά τις υποχρέωσεις του ο Εθνικός (10/11), στο τουρνουά που διοργανώνει η Στουρμ στο Τσέχοφ της Ρωσίας.

Δυνατά τεστ στη Ρωσία
Με αντίπαλο την Ντιναμό Μόσχας ξεκινά τις υποχρέωσεις του ο Εθνικός (10/11), στο τουρνουά που διοργανώνει η Στουρμ στο Τσέχοφ της Ρωσίας. Ο Μάκης Βολτυράκης έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους κόντρα σε δυνατές ομάδες της Ευρώπης και να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει των επίσημων αγώνων.

Ο Εθνικός συμμετέχει στον β' όμιλο του τουρνουά των έξι ομάδων. Την Παρασκευή (11/11)θα τεθεί αντιμέτωπος με την Σίντεζ Καζάν ενώ τον πρώτο όμιλο συνθέτουν η διοργανώτρια, Στουρμ, η Παρτιζάν Βελιγραδίου και η Μαρσέιγ.

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων της στη Ρωσία, η ελληική ομάδα θα μεταβεί απευθείας στην Ιταλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σαβόνα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

** Ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής της Α1 του Εθνικού με το Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί στις 07 Δεκεμβρίου λόγω της συμμετοχής των Πειραιωτών στο τουρνουά του Τσέχοφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK