Δύο εβδομάδες χωρίς Μαρσελίνιο

Με μοναδικό πασαδόρο τον Σάκη Ψάρρα θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς ο Μαρσελίνιο θα ενσωματωθεί στην Εθνική Βραζιλίας.

Δύο εβδομάδες χωρίς Μαρσελίνιο

Με μοναδικό πασαδόρο τον Σάκη Ψάρρα θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς ο Μαρσελίνιο θα ενσωματωθεί στην Εθνική Βραζιλίας. Ο 31χρονος άσος αναχώρησε την Τρίτη (15/11) για το Μιλάνο, εκεί όπου προετοιμάζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει του World Grand Champions Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία στο διάστημα 22-27 του μήνα.

Η επιστροφή του αναμένεται στις 29 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Ψάρρας θα καλύψει τη θέση του πασαδόρου στα παιχνίδια με τον Πανερυθραϊκό και τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα, η επόμενη μέρα της νίκης επί του Ηρακλή βρήκε τους «πράσινους» να χαίρονται μεν για την επιτυχία, αλλά με μέτρο και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Βίκτωρα Κουρούπη: « Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα στη μάχη του πρωταθλήματος αφού είναι ακόμη πολύ νωρίς και δεν έχει κριθεί κάτι. Είναι μια νίκη ψυχολογίας, μια μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι ότι η ομάδα μου δείχνει μεγάλη σταθερότητα και ομαδικό πνεύμα. Κι αυτά είναι τα δύο μεγάλα προτερήματα μας έναντι των αντιπάλων μας ».

Συνεχίζοντας, ο 29χρονος ακραίος, του οποίου το εγκώμιο έπλεξε ο Χαβιέ Βέμπερ μετά το τέλος του ντέρμπι, σχολίασε: « Ήταν η καλύτερη αποζημίωση. Οποιοσδήποτε προπονητής πλέκει το εγκώμιο ενός παίκτη είναι σημαντικό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον κ. Βέμπερ, ο οποίος έχει κερδίσει όλους τους παίκτες με τη συμπεριφορά του και τη δουλειά, αφού έχει καταφέρει να δουλεύουμε πάνω απ’ όλα για την ομάδα».

Ερωτηθείς για τις συχνές αλλαγές που κάνει ο Αργεντινός τεχνικός κατά τη διάρκεια των σετ, ο Κουρούπης δήλωσε: « Ίσως φαίνεται στον κόσμο έτσι, όμως η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει 12 παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν. Ο προπονητής ξέρει ότι το ρόστερ της ομάδας τον βοηθά, αλλά πάνω απ’ όλα εμείς οι παίκτες με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις του δείχνουμε καθημερινά ότι μπορεί να μας υπολογίζει».

Καταλήγοντας, ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε στην παρουσία των «πράσινων» οπαδών: « Εμείς κρατάμε ζεστό τον κόσμο με τις εμφανίσεις μας κι αυτοί μας στηρίζουν από την αρχή της σεζόν. Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια τους, δεν μας γεμίζουν με άγχος, τους νιώθουμε συνεχώς στο πλευρό μας και θέλουμε να τους δώσουμε κι άλλες χαρές στη συνέχεια».

News 24/7

24MEDIA NETWORK