Δύο κρούσματα ντόπινγκ στο στίβο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε για την ύπαρξη δύο θετικών δειγμάτων σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Δύο κρούσματα ντόπινγκ στο στίβο

Nέα κρούσματα ντόπινγκ έχουμε στον ελληνικό αθλητισμό με τον ΣΕΓΑΣ να ενημερώνει επίσημα ότι δύο αθλητές βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε από το ΕΣΚΑΝ για την ύπαρξη δύο θετικών πρώτων δειγμάτων σε ελέγχους ντόπινγκ, που πραγματοποιήθηκαν στις 9 Φεβρουαρίου στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Όπως είναι γνωστό στο ΣΕΓΑΣ έχουμε αποφασίσει, σε συνεργασία με το ΕΣΚΑΝ, να πραγματοποιούμε το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ελέγχων εντός και εκτός αγώνων.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για την ύπαρξη θετικών δειγμάτων. Την ίδια ώρα δηλώνουμε την ικανοποίηση μας για την λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών.

Υποχρέωση μας απέναντι στην κοινωνία, τους αθλητές, τους γονείς, τους φιλάθλους, είναι να διασφαλίσουμε ότι, τουλάχιστον στο στίβο, εκτός, από την προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης, λειτουργεί και σύστημα ελέγχων και μάλιστα με τρόπο έντονο και συστηματικό.

Μετά την εξέταση των δευτέρων δειγμάτων θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τους κανονισμούς διαδικασία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK