Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τη Νόλικο Μαασέικ

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τη Νόλικο Μαασέικ

Θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα του Ηρακλή, ο οποίος το Σάββατο (24/09) νίκησε σε φιλικό παιχνίδι στο Κατσάνειο την δευτεραθλήτρια Βελγίου Νόλικο Μαασέικ με 3-2 σετ. Ο Αλέκος Λεώνης χρησιμοποίησε και πάλι διάφορα σχήματα, με τον νεοφερμένο Ματέι Τσέρνιτς να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα σετ: 21-25, 25-22, 25-20, 22-25, 15-11.

Ηρακλής: Μπολ 2, Γκιούρδας 17, Κράβαρικ 15, Ντιάζ 10, Τζελάτης 6, Τσέρνιτς 15, Δημητρακόπουλος (λ-60%), Μπρουκς 4, Ιωαννίδης 1.
Νόλικο Μαασέικ: Στόικοφ 18, Ρόεξ 5, Βαν Ντάικ 5, Παυλίδης 8, Ντεβόλντρε 10, Χόρστινκ 12, Πρένεν 3, Λαμπούρν (λ-39%), Πινέιρο 2, Βίεμπελ 11, Ελόι 1.


Αλέκος Λεώνης: « Καταρχήν πρέπει να επισημάνουμε ότι ήταν πολύ θετικό που μια ομάδα σαν τη Νόλικο Μαασέικ αποδέχτηκε την πρόταση μας και ήρθε στην Θεσσαλονίκη για φιλικά. Είναι μια πολύ δυνατή αντίπαλος. Μακάρι σε αυτά τα παιχνίδια να είχα στην διάθεση μου και τους άλλους παίκτες που δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί στην ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά καλό. Η ομάδα βέβαια παρουσιάζει μεταπτώσεις ακόμα στην απόδοση της αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Τσέρνιτς είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια ομάδα. Ωστόσο αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι αλλά και οι παίκτες είναι ότι η επιτυχία πέρυσι ήρθε επειδή παίζαμε σαν ομάδα. Ένας παίκτης μόνος του δεν κάνει την διαφορά. Πρέπει όλοι μαζί να λειτουργήσουμε σαν ομάδα»

Άντερς Κρίστιανσον (προπονητής Νόλικο Μαασέικ): « Ήταν ένα παιχνίδι φιλικό. Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Η ομάδα μου αποτελείται από πολύ νέους παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να δέσουν ως ομάδα. Φέτος το έργο μου θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω σε αυτά τα παιδιά»

News 24/7

24MEDIA NETWORK