Δύσκολη πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη

Δύσκολη πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη
Άνοιξε την Τετάρτη η αυλαία του Helexpo Thessaloniki Grand Prix 50.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον με την συμμετοχή 120 περίπου αθλητών και αθλητριών από 22 χώρες.

Στην πρεμιέρα των αγώνων οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής ομάδας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Η συνέχεια της πρώτης μέρας του Ηelexpo Thessaloniki World Grand Prix 50.000 δολαρίων δεν επιφύλαξε κάποια ευχάριστη έκπληξη για τους Έλληνες αθλητές, που συμμετέχουν στη σημαντική αυτή διοργάνωση, που φιλοξενεί το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης.

Στο μικτό διπλό Χινκιάμης- Καρπουχτσή ηττήθηκαν από το Γερμανικό δίδυμο Κιντερβάτερ- Πιοτρόβσκι με 2-0 (2-15, 0-15). Επίσης στο μικτό διπλό οι Πουτόγκας-Λυγωμένου ηττήθηκαν από το Γερμανικό ζευγάρι Φούχς- Μαρινέλο με 2-0 (0-15, 1-15).

Στο διπλό ανδρών οι Βέλκος – Χαραλαμπίδης δεν κατέβηκαν να αγωνισθούν κόντρα στους Σουηδούς Ριμάρκντι- Χίρσφελντ, με αποτέλεσμα οι Σουηδοί να πάρουν την πρόκριση χωρίς να ιδρώσουν. Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στους «16» του διπλού ανδρών και οι Ιρλανδοί Σμιθ και Έβανς, καθώς δεν κατέβηκαν να αγωνισθούν οι Γιαγτζής Νεκτάριος και Θωμάς Λεβέντης.

Μεγάλος χορηγός του παγκοσμίου γκραν πρι της Θεσσαλονίκης είναι ο Ο.Π.Α.Π.

24MEDIA NETWORK