"Έφυγε" ο Ιωάννης Χατζησαράντος

Απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών ο Ιωάννης Χατζησαράντος, ένας από τους σημαντικότερους αθλητές της ελληνικής ξιφασκίας και του Παναθηναϊκού, ο οποίος γνώρισε δεκάδες διακρίσεις τις δεκαετίες 1960 κι 1970.

"Έφυγε" ο Ιωάννης Χατζησαράντος

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. θρήνει τον αδόκητο χαμό του Ιωάννη Χατζησαράντου, ο οποίος "έφυγε" προδομένος από την καρδιά του.

Γεννημένος το 1948, ο Ιωάννης Χατζησαράντος υπήρξε αθλητής του τμήματος ξιφασκίας του Συλλόγου. Τις χρονιές 1964, 1965, 1966 κατέκτησε σε ατομικό επίπεδο το Πρωτάθλημα στη Σπάθη, αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Ξίφος Μονομαχίας από το 1966 έως το 1972. Το1966 κατέκτησε το τρεμπλ κατακτώντας τον τίτλο στη σπάθη, στο ξίφος ασκήσεως και στο ξίφος μονομαχίας, συγκεντρώνοντας έτσι όλους τους τίτλους. Παράλληλα, σημείωσε σημαντικές επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο, κατακτώντας μετάλλια σε Βαλκανικούς Αγώνες και συμμετέχοντας στους Μεσογειακούς.

Χαρισματική φυσιογνωμία με βαθιά μόρφωση και ήθος, διετέλεσε γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο. και γενικός γραμματέας των Παλαιμάχων Αθλητών του Ομίλου, προσφέροντας πάντα τις γνώσεις του και από την ιδιότητα του δικηγόρου ενώ ως μέλος του Ερασιτέχνη ενημερωνόταν για τα δρώμενα στον αγαπημένο του Σύλλογο και στο άθλημα της ξιφασκίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Παρασκευή (26/9) στις 16:00 στο νεκροταφείο της Κηφισιάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK