Παγκόσμιος πρωταθλητής για την άρρωστη κόρη του

Οπυγμάχος Deontay Wilder κατάφερε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Έκανε πράξη την υπόσχεση στην άρρωστη κόρη του και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής.

Παγκόσμιος πρωταθλητής για την άρρωστη κόρη του

Ο Deontay Wilder στα εφηβικά του χρόνια, όπως και οι περισσότεροι έφηβοι στην Αμερική, ονειρευόταν να γίνει αστέρας του NBA ή του NFL, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι...

Η κόρη του γεννήθηκε με μία σπάνια ασθένεια "spina bifida"* με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι τα πράγματα στη ζωή της δεν θα εξελιχθούν ομαλά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Deontay Wilder να παρατήσει τις σπουδές και τα όνειρα του, να εργαστεί σκληρά ώστε να έχει χρήματα για τις θεραπείες της κόρης του και να ελπίζει για το καλύτερο.

Παρά τη δύσκολη καθημερινότητά του, βρήκε λίγο χρόνο και αποφάσισε να ασχοληθεί με την πυγμαχία, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κοντά στη δουλειά του υπήρχε ένα γυμναστήριο.

Με το πέρασμα του χρόνου ο Wilder λάτρεψε την πυγμαχία και όσο έβλεπε ότι η κόρη του δίνει την καθημερινή της μάχη με τη ζωή και ξεπερνάει κάθε εμπόδιο, τόσο γέμιζε κουράγιο και πίστευε ότι ίσως μια μέρα γίνει πρωταθλητής!

Βλέποντας ότι η μικρή του κατάφερνε να κερδίζει τις "μάχες" σε κάτι τόσο δύσκολο, πήρε παράδειγμα και υποσχέθηκε να παλέψει και ο ίδιος για κάτι μεγάλο. Τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή...

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικάνος μαχητής πραγματοποίησε την υπόσχεσή του και έγινε κάτοχος της ζώνης "WBC Heavyweight" και πλέον σήμερα αποτελεί η μεγάλη αμερικάνικη ελπίδα!

*Η spina bifida είναι μια διαταραχή κατά την οποία δεν ολοκληρώνεται η σύγκλειση των οστών της σπονδυλικής στήλης με αποτέλεσμα τμήματα του νωτιαίου μυελού να είναι εκτεθειμένα. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, η εν λόγω ανωμαλία οδηγεί σε παραπληγία αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

Διαβάστε ακόμη στο Fightlife.gr:

Επίσκεψη Mayweather στο ξενοδοχείο του Pacquiao

O Anderson Silva θυμάται τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK