Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός

Σύντομα και απλά. Έτσι εξελίχτηκε χτες η διαδικασία της γεν. συνέλευσης της ΕΟΞ που αφορούσε την έγκριση του προϋπολογισμού 2006.

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός

Σύντομα και απλά. Έτσι εξελίχτηκε χτες η διαδικασία της γεν. συνέλευσης της ΕΟΞ που αφορούσε την έγκριση του προϋπολογισμού 2006, ύψους 1,3 εκ. ευρώ περίπου. Είναι ζήτημα, άλλωστε, αν διήρκεσε όλο κι όλο μισή ώρα, για να εγκριθεί ομόφωνα από τους εκπροσώπους των σωματείων. Εν τούτοις, παρά τον τυπικό διαδικαστικό χαρακτήρα της, ο πρόεδρος της ΕΟΞ, Μανώλης Κατσιαδάκης, χαρακτήρισε τη σύναξη σημαντική, καθ’ όσον του δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία και συνάμα να αναλύσει την παρούσα κατάσταση και τις προσπάθειες της διοίκησης να εξασφαλίσει καλύτερη προοπτική.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΞ «πρόκειται για ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό, ο οποίος εάν υλοποιηθεί θα εξασφαλίσει μια καλή προετοιμασία και πορεία στις επιδιώξεις μας». Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο ποσό με τον περυσινό προϋπολογισμό, ο οποίος ήταν μειωμένος κατά 30% σε σχέση με το 2004, πράγμα που οδήγησε σε περικοπές και αδυναμία υλοποίησης υποχρεώσεων προς τα σωματεία, οι οποίες θα επιδιωχθεί να εκπληρωθούν έστω μερικώς.

Τονίστηκε, εν τέλει, ότι εφ΄όσον ευοδωθεί η προσπάθεια της ΕΟΞ για ανεύρεση χορηγών και παράλληλα αυξηθεί κατά τι η επιχορήγηση της Ομοσπονδίας από τη ΓΓΑ «ευελπιστούμε να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας». Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΞ, Γιώργος Σακελλίων, έβαλε ως θέμα ο τρόπος λειτουργίας της ΕΟΞ να αποτελέσει προσεχώς αντικείμενο συζήτησης και κοινού προβληματισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK