ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: Στον τελικό του Challenge Cup ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού απέκλεισε το μεγαθήριο από τη Ρωσία, την Γενισέι και προκρίθηκε στον τελικό του Challenge Cup, όπου θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο της ιστορίας της! Στο "χρυσό σετ" παίχθηκε η πρόκριση.

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: Στον τελικό του Challenge Cup ο Ολυμπιακός!

Την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup για πρώτη φορά στα χρονικά πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Με τον άσσο της Τζίνας Λαμπρούση να διαμορφώνει το 15-13 στο "χρυσό σετ" οι "ερυθρόλευκες" έγραψαν ιστορία στο Κράσνογιαρσκ και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασαν σε κλάματα για τον άθλο που πέτυχαν.

Με παρακαταθήκη το υπέρ του 3-1 από τον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός είχε τις πιθανότητες με το μέρος του για να προκριθεί, αφού ακόμα και αν έχανε με 3-0 σετ όπως και συνέβη, θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση στο "χρυσό σετ", εκεί που θα κρίνονταν όλα. Όπερ και εγένετο...

Η ρώσικη ομάδα είχε στριμώξει στα σχοινιά τις ερυθρόλευκες στα τρία πρώτα σετ τα οποία πήρε με (25-21, 25-11, 25-23), ωστόσο όταν η μπάλα "έκαιγε" οι αθλήτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ήταν εκπληκτικές και οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μία ιστορική πρόκριση. Στον τελικό του Challenge Cup θα διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του.

Οι τελικοί έχουν οριστεί για τη Μεγάλη Τετάρτη και την Κυριακή του Πάσχα.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-11, 25-23), Χρυσό σετ: 13-15

News 24/7

24MEDIA NETWORK