Έκλαψε στις κάμερες ο Márquez (VIDEO)

Τα δάκρυα του Marc Márquez δεν κατάφεραν να πείσουν τους Ισπανούς πως ο λόγος που μετακομίζει στην Ανδόρα δεν έχει να κάνει με λόγους φοροδιαφυγής. Δείτε το χαρακτηριστικό video του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Έκλαψε στις κάμερες ο Márquez (VIDEO)

"Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό γιατί δεν έχω αναφερθεί ποτέ στην προσωπική ζωή μου και για μένα έχει να κάνει με το πάθος μου για τις μοτοσικλέτες. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως είμαι ευθύς και ειλικρινής. Είμαι 21 χρονών, ζω με την οικογένεια μου και αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου χώρο, το δικό μου σπίτι στην Ανδόρα όπου έχω περάσει αρκετούς χειμώνες, κάνοντας προπόνηση", τόνισε αρχικά ο Ισπανός σε συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως πληρώνω και θα συνεχίσω να πληρώνω τους φόρους μου στην Ισπανία", προτού ξεσπάσει σε κλάματα, ψελλίζοντας πως "οι τελευταίες εβδομάδες έχουν κυλήσει άσχημα για μένα".

Το σχετικό video

Οι οδηγοί του MotoGP επιλέγουν να ζουν σε χώρες που δεν πληρώνουν μεγάλη φορολογία όπως είναι η Ανδόρα (διέμενε εκεί ο Chris Vermeulen), το Μόντε Κάρλο (Loris Capirossi), η Ελβετία (Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo) ή η νήσος Μαν (Cal Crutchlow).

Η ιταλική εφορία είχε "πιάσει" τον Valentino Rossi, ο οποίος δήλωνε πως διέμενε στο Λονδίνο μόνιμα κι έκανε αίτηση για ασύρματο ίντερνετ στην Ταβούλια, με συνέπεια τώρα να πληρώνει περισσότερα από 30.000.000 ευρώ πρόστιμο σε δόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK