"Έκλεισαν ως δια μαγείας οι πόρτες"

Τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Παμβοχαϊκού κατήγγειλε με ανακοίνωσή η διοίκηση της Παναχαϊκής, υποστηρίζοντας πως οι οπαδοί της έμειναν ετσιθελικά εκτός γηπέδου.

"Έκλεισαν ως δια μαγείας οι πόρτες"

" Ακόμα ένα επεισόδιο του σίριαλ «Ανεπιθύμητη η Παναχαϊκή στην volleyleague» παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Βραχάτι.

Σε ένα γήπεδο που σπάνια γεμίζει κατά την εφετινή σεζόν και όπου κατά το παρελθόν αλλά και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν δώσει το "παρών" πολυάριθμοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ κ.α. ομάδων, το βράδυ του Σαββάτου με το που εμφανίστηκαν 40 οπαδοί της Παναχαϊκής που μετακινήθηκαν προς την Βόχα μεμονωμένα έκλεισαν οι πόρτες και από το εκδοτήριο του γηπέδου 'ως δια μαγείας' εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και ο υπάλληλος αυτού.

Το καλύτερο δε ήταν πως μετά από σειρά διαβουλεύσεων και συζητήσεων η αστυνομία ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπουν οι πατρινοί φίλαθλοι και πως το πρόβλημα είναι του Παμβοχαϊκού, ενώ όταν η Γ.Γραμματέας του Τ.Α.Α. ζήτησε από τους διοικούντες να αφήσουν τους οπαδούς μας να μπουν στο γήπεδο αυτός απάντησε πως θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί από πριν για μία μη οργανωμένη μετακίνηση οπαδών πράγμα αδύνατο, πως δεν υπήρχαν εισιτήρια σε ένα μισογεμάτο γήπεδο, προβάλλοντας ένα σορό ακόμα δικαιολογίες!!!

Αναρωτιόμαστε πώς μια ομάδα που στους περυσινούς τελικούς της volleyleague «ευχαριστούσε τον υπέροχο κόσμο της που την ακολούθησε παντού» ξαφνικά αποφάσισε να στερήσει σε 40 ανθρώπους που ταξίδεψαν από το υστέρημα τους το δικαίωμα να δουν ένα παιχνίδι και τους γύρισε ετσιθελικά στην Πάτρα.

Από την αρχή της χρονιάς η πιπίλα για την Παναχαϊκή, τους φανατικούς οπαδούς της, την «κακιά» Αγυιά, τα πιθανά επεισόδια και πολλά άλλα είναι γνωστή. Η αλήθεια όμως κύριοι είναι μία και ας πονάει. Η Παναχαϊκή έχει την πιο καυτή έδρα της Volleyleague ανεξαρτήτως με ποιόν παίζει, είναι ίσως η μοναδική ομάδα με πληρότητα 100% σε όλο το πρωτάθλημα, πολυάριθμοι οπαδοί της έχουν δώσει το παρόν και στην Λαμία και στην Μίκρα αλλά και σε πολλά ακόμα γήπεδα όπως το παρόν έδωσαν και φίλοι της ΑΕΚ στο κλειστό της, και ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο.

Και το καλύτερο είναι πως όλα αυτά με την ομάδα είτε πρώτη, είτε τελευταία είτε στο τοπικό.

Δυστυχώς αυτό δεν αγοράζεται, έχει δημιουργηθεί από το 1891 όσο και αν δεν σας αρέσει. Η Παναχαική θα δώσει τη μάχη της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να παραμείνει στην κατηγορία και αν τα καταφέρει υπόσχεται την νέα σεζόν να αγωνίζεται σε πολύ μεγαλύτερο γήπεδο να το έχει πάντα γεμάτο και να φιλοξενεί οπαδούς όλων των ομάδων ανεξαρτήτως της βαθμολογικής της θέσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ