Έκλεστοουν: "Δε νομίζω ότι ο Χάμιλτον θα επιστρέψει"

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον πατέρα του Λιούις Χάμιλτον και εξέφρασε την άποψη ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αποσυρθεί ή δεν θα τρέξει το 2022.

Έκλεστοουν: "Δε νομίζω ότι ο Χάμιλτον θα επιστρέψει"
2021 KAMRAN JEBREILI, POOL / AP PHOTO

Τη δική του εκτίμηση για το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον έκανε ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Το πρώην αφεντικό της Formula 1 αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον πατέρα του Βρετανού και ότι εκείνος δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του.

Παράλληλα, μιλώντας στην Blick εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Χάμιλτον είτε θα αποσυρθεί από την Formula 1, είτε δε θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψή του για το τι θα έπρεπε να έχει κάνει ο Μάσι στον τελευταίο αγώνα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αναφερόμενος στο μέλλον του Λιούις Χάμιλτον είπε: "Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά. Δε γνωρίζω τι θα κάνει, αλλά δεν νομίζω ότι ο Λούις θα επιστρέψει. Η απογοήτευσή του είναι μεγάλη και μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό".

Στη συνέχεια σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πόσο θα έχανε η Mercedes σε αυτό το ενδεχόμενο βάζοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο ο Βρετανός να μην αγωνιστεί μόνο την επόμενη σεζόν και να επιστρέψει στη συνέχεια. "Ο Λιούις θα μπορούσε να λείψει μόνο το 2022. Ποιος ξέρει πως θα είναι τα μονοθέσια. Παράλληλα, ο Τζορτ Ράσελ είναι ένα φιλόδοξος οδηγός, ο οποίος δεν με έχει πείσει ιδιαίτερα όπως συμβαίνει με άλλους ειδικούς. Επιπρόσθετα μην ξεχνάμε και τον Φερστάπεν. Ο Χάμιλτον έχει βρει έναν άξιο αντίπαλο μετά από πολλά χρόνια" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Άμπου Ντάμπι από τους αγωνοδίκες και τόνισε: "Για μένα όλα πήγαν λάθος στους τελευταίους γύρους. Ο Μάσι θα μπορούσε να είχε σώσει τον εαυτό του από τους μπελάδες εάν έβγαζε κόκκινη σημαία αμέσως μετά το ατύχημα του Λατίφι. Έτσι θα είχαμε μια τρομερή μάχη ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Φερστάπεν για τρεις γύρους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK