Έκοψε τα μαλλιά της για γούρι την ώρα του αγώνα!

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα έβλεπε να μην της... βγαίνει τίποτα στο 2ο σετ κόντρα στην Ραντβάνσκα και βρήκε τη λύση: πήρε ψαλίδι και έκοψε τα μαλλιά της (video)!

Έκοψε τα μαλλιά της για γούρι την ώρα του αγώνα!

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα "έκλεψε την παράσταση" στο πρώτο της παιχνίδι στους τελικούς WTA της Σιγκαπούρης όχι χάρη στη (δύσκολη) επικράτησή της επί της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα αλλά για τον αυτοσχεδιασμό της κατά τη διάρκεια της "μάχης" ώστε να χαμογελάσει στο φινάλε.

Αφού πήρε το πρώτο σετ (7-5) στη συνέχεια τα "βρήκε σκούρα" απέναντι στη Πολωνή αντίπαλό της, την οποία είδε να της "σπάει" όλα τα σερβίς και να κατακτάει το δεύτερο σετ με 6-1, οπότε αποφάσισε να... δράσει και να "τρελάνει" κόσμο.

Πήγε στην τουαλέτα στην ανάπαυλα μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου σετ και όταν επέστρεψε στα κορτ είχε μαζί της ένα ψαλίδι, το οποίο χρησιμοποίησε για να κόψει τα μαλλιά της σε κοινή θέα!

Αν "ψοφάτε" να μάθετε για το αν η κίνηση αυτή έφερε γούρι ή ήταν "μία τρύπα στο νερό", σας απαντάμε το πρώτο, με την Ρωσίδα να επικρατεί με 7-5 στο τρίτο σετ και να παίρνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK