Έκρηξη κοντά στη γραμμή τερματισμού στην ποδηλασία

Τρόμος στο Ρίο ντε Ζανέιρο, μετά από έκρηξη που ακούστηκε κοντά στη γραμμή τερματισμού της ποδηλασίας.

Έκρηξη κοντά στη γραμμή τερματισμού στην ποδηλασία

Έκρηξη ακούστηκε κοντά στη γραμμή τερματισμού του ποδηλατικού αγώνα δρόμου των ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, κλιμάκιο πυροτεχνουργών με ειδικές προστατευτικές στολές βρίσκεται ήδη στο σημείο της έκρηξη κοντά στον χώρο των δημοσιογράφων, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Reuters", δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν αρκετές ελεγχόμενες εκρήξεις σε τσάντες που είχαν βρεθεί παρατημένες σε διάφορα σημεία του Ρίο.

Πυροβολισμός στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας του Ρίο, όταν μια σφαίρα πυροβόλου όπλου έσκισε την τέντα στο Κέντρο Τύπου και κατέληξε δίπλα στα πόδια ενός φωτορεπόρτερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επέμβουν αμέσως οι Αρχές Ασφαλείας και να προχωρήσουν σε εκκένωση του Κέντρου Τύπου.

"Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες δηλώσεις", τόνισε η διευθύντρια του Ιππικού Κέντρου Ανια Κράμπε. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK