Έμεινε "άστεγος" και στρέφεται στη Λίγκα

Έμεινε "άστεγος" και στρέφεται στη Λίγκα

Γηπεδικό θέμα προέκυψε στον Ηρακλή δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. Οι συζητήσεις που είχε η διοίκηση του «γηραιού» με τους αρμόδιους φορείς των γηπέδων ΧΑΝΘ, Αλεξάνδρειου, Ευόσμου και Ωραιοκάστρου δεν είχαν αίσιο τέλος, καθώς δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με επακόλουθο ο νταμπλούχος Ελλάδος να βρίσκεται χωρίς «σπίτι».

Από τη στιγμή που δεν απέδωσαν οι προαναφερόμενες επαφές και προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα όσο γίνεται γρηγορότερα, οι Θεσσαλονικείς έστειλαν την Παρασκευή (23/09) έγγραφο στην Λίγκα, με το οποίο ζητούν να χρησιμοποιήσουν και φέτος το Κατσάνειο ως έδρα στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Μάλιστα, σε περίπτωση που ούτε η Ολομέλεια των ΤΑΑ μπορέσει να βοηθήσει κάνοντας δεκτή τη λύση του Κατσάνειου, τότε ο Ηρακλής δεν αποκλείεται να στραφεί στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το Σάββατο (24/09, 19:00) το δεύτερο φετινό τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την δευτεραθλήτρια Βελγίου Νόλικο Μαασέικ στο Κατσάνειο.

Ο Αλέκος Λεώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αμερικανούς Τομ Χοφ και Κλέιτον Στάνλεϊ, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Αντίθετα, ο Ματέι Τσέρνιτς, που αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Παρασκευής, ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK