"Εμφύλιος" στην ΕΟΠ, κατακεραυνώνει τον Τερζή η διοίκηση!

Xαμός! Στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας έχουν βγει τα μαχαίρια και τα εκατέρωθεν μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν. Η διοίκηση εναντίον του Τερζή και ο Τερζής εναντίον του Φιλιππούση.

"Εμφύλιος" στην ΕΟΠ, κατακεραυνώνει τον Τερζή η διοίκηση!

Tην ώρα που η ελληνική ποδηλασία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της κάτω από αντίξοες συνθήκες και οι αθλητές πληρώνουν τις περισσότερες φορές από την τσέπη τους για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, στην ομοσπονδία έχουν αναλωθεί σε χαρτοπόλεμο με βαριές κατηγορίες εκατέρωθεν.

Την Παρασκευή ήταν η σειρά του προέδρου της ΕΟΠ Παναγιώτη Πριστούρη να στείλει αναλαυτική επιστολή σε όλα τα σωματεία έτσι ώστε να απαντήσει στο υπόμνημα του Θανάση Τερζή ο οποίος είχε ζητήσει...σύμπνοια και κοινές δράσεις.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιστολή, που έχει αριθμό πρωτοκόλου 2626, αποκαλύπτονται πολλά και ενδιαφέρονται.

Τα πιο σημαντικά:

1. Εχει οριστικοποιηθεί το υπόλοιπο του προστίμου του ΣΔΟΕ ύψους 360.000 ευρώ το οποίο, όπως αναφέρει ο συντάκτης, αντιστοιχεί στην περίοδο 2003-2004 όταν ήταν πρόεδρος ο Θανάσης Τερζής.

2. Ο συντάκτης επίσης αναφέρει ότι ο κ. Τερζής έκανε αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής κατά της ΕΠΟ για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του ΓΣ για την εκλογή του μοναδικού υποψηφίου τακτικού εκπροσώπου για την ΕΟΕ Ιάκωβου Φιλιππούση και βρίσκεται έκτοτε σε συνεχή αντιπαράθεση με τη διοίκηση της ΕΟΠ και τον κ. Φιλιππούση!

Είναι σαφές ότι το πρόβλημα της ομοσπονδίας είναι πολύ μεγάλο και ότι χρήματα δεν υπάρχουν.

Εκείνο που τέλος προξενεί εντύπωση είναι ότι στην επιστολή δεν αφιερώνεται ούτε μία λέξη στο πόρισμα των ελεγκτών του υπουργείου για τα πεπραγμένα της διοίκησης Τερζή.

Δείτε όλη την επιστολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK