Ένα από καρδιάς γράμμα του Χάμιλτον στον... εαυτό του

Ο Λιούις Χάμιλτον έβαλε το χέρι στην καρδιά, συλλογίστηκε τι έχει μεσολαβήσει και εξομολογήθηκε όσα ήθελε να μοιραστεί με αφορμή τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στο μεξικανικού grand prix. Για όσα ονειρευόταν πιτσιρικάς και όσα έχει πετύχει ως 33χρονος άνδρας πλέον!

Ένα από καρδιάς γράμμα του Χάμιλτον στον... εαυτό του

Παγκόσμιος πρωταθλητής ξανά! Για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Κι όμως αισθάνεται σαν ένας (33χρονος) έφηβος που με τον ίδιο ενθουσιασμό ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Σαν να στάθηκε μπροστά στον καθρέπτη ο Λιούις Χάμιλτον και να μίλησε στον εαυτό του. Για εκείνα που είχε στο μυαλό του και αυτά που ήρθαν στην πορεία. Με πολλούς και καλούς φίλους δίπλα του. Ανθρώπους που τον σέβονται και δεν τον αμφισβητούν. Τον αναγνωρίζουν και δεν τον λοιδορούν.

Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό τού βγήκαν αυτές οι λέξεις: " Σαν παιδί, πάντα ονειρευόμουν να βρίσκομαι στη Formula 1. Ποτέ δεν έχασα την όψη του ονείρου εκείνου, ακόμη κι όταν κάποιοι έλεγαν πως θα ήταν αδύνατο. Στέκομαι εδώ πλέον με τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα και είμαι βέβαιος ότι αν ακολουθείς τα όνειρά σου με ό,τι κι αν έχεις, θα γίνουν πραγματικότητα.

Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλα τα 1500 άτομα της ομάδας που όλοι τους έχουν όνειρο να φτιάξουν το καλύτερο μονοθέσιο και ακούραστα κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Φίλοι μου, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς. Με κουβαλήσατε μέσα από αντιξοότητες και μοιραστήκατε τη χαρά μου σε στιγμές όπως αυτές. Πραγματικά, σας ευχαριστώ. Όλοι μαζί ανεβαίνουμε και είμαι τόσο ενθουσιασμένος για ό,τι το μέλλον θα μας φέρει παρέα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK