Έναρξη χρονιάς για την Κοκλώνη

Ετοιμη για νέες διακρίσεις δηλώνει η Γωγώ Κοκλώνη. Η πρωταθλήτριας μας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της από την Κύπρο, όπως κάθε χρόνο. Η Ελληνίδα σπρίντερ έχει σκοπό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στο Γκέτεμποργκ.

Έναρξη χρονιάς για την Κοκλώνη
Με σκοπό να είναι πανέτοιμη για τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, η Γωγώ Κοκλώνη μπαίνει και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας. Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό στίβο, δεν σκοπεύει ν' ασχοληθεί φέτος με αυτόν, ρίχνοντας όλο το βάρος στον ανοιχτό. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια μας "βλέπει" το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ, όπου και στοχεύει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Η Ελληνίδα σπρίντερ, αρχικά, θα βρεθεί στην Κύπρο, όπου θα θέσει τις βάσεις της προετοιμασίας της. Είναι ένα μέρος το οποίο επισκέπτεται κάθε χρόνο, αφού οι συνθήκες που υπάρχουν είναιοι ενδεδειγμένες. Στη συνέχεια, η Κοκλώνη ενδέχεται να μεταβεί στην Ν. Αφρική, όπου οι καλοκαιρινές συνθήκες ταιριάζουν απόλυτα με την προετοιμασία που θέλει να κάνει για τον ανοιχτό στίβο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK