Έντονο ενδιαφέρον στο Master’s της Ηλιούπολης
Ξεκίνησε την Παρασκευή σε εννιά γήπεδα, στο Πανόραμα του Δήμου Ηλιούπολης, έδρα του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, η αγωνιστική διαδικασία των "Master's", για όλες τις κατηγορίες των juniors, με τη συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων τενιστών και τενιστριών σε κάθε κατηγορία.
Τα 64 παιδιά, που συμμετέχουν, προέρχονται από 29 Σωματεία, εκ των οποίων το 60% είναι από την Αττική και το 40% από την Περιφέρεια. Οι αγώνες είναι συναρπαστικοί και προκαλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων που τους παρακολουθούν. Εάν ο καιρός το επιτρέψει οι αγώνες θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα το βράδυ.
Μέχρι τώρα έχουν γίνει 10 αγώνες (το πρόγραμμα διακόπηκε από τις 11 π.μ λόγω της βροχής). Στην κατηγορία Αγόρια 18, οι Τριάντης, Γιαννακάκης, Μπισμπίκος έχουν ντουμπλάρει τις νίκες τους και παραμένουν στη διεκδίκηση του τίτλου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Τριάντης-Μανίκης 6-0, 6-0, Τριάντης-Σιαπάτης 6-1, 3-6, 6-1, Γιαννακάκης-Μανίκης 6-0, 6-0, Γιαννακάκης-Σιαπάτης 6-2, 6-1, Μπισμπίκος-Γλέζος 6-1, 6-0, Μπισμπίκος-Μανίκης 6-1, 6-3, Γλέζος- Μανίκης 6-0, 6-0, Γλέζος-Βλαβιανός 6-1, 6-2, Βλαβιανός-Μανίκης 6-2, 6-3 Σιαπάτης-Μανίκης 6-0, 6-0.
Βαθμολογία: Τριάντης, Γιαννακάκης, Μπισμίκος 2-0 νίκες, Γλέζος 2-1 νίκες, Βλαβιανός 1-1 νίκες, Σιαπάτης 1-2 νίκες, Μανίκης 0-6.