Εντυπωσιακή παρουσία και στήριξη στο δείπνο του Safe Water Sports στο Ecali Club

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για τους εκατοντάδες υποστηρικτές, φίλους αλλά και τους συντελεστές του Safe Water Sports εξελίχθηκε το δείπνο που διοργάνωσε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Safe Water Sports στο Ecali Club την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Εντυπωσιακή παρουσία και στήριξη στο δείπνο του Safe Water Sports στο Ecali Club

Οι Ολυμπιονίκες - πρεσβευτές του Safe Water Sports, οι εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών, φορέων και κοινωφελών ιδρυμάτων αλλά και οι συντελεστές με επικεφαλής τον ιδρυτή του Safe Water Sports κ. Παναγιώτη Πασχαλάκη ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους και έστειλαν το βασικό μήνυμα ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για την ενίσχυση της ασφάλειας στην θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ σε όλη την Ελλάδα.

Στη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση, με πλήρη στατιστικά στοιχεία: Πρώτον, για την απόσταση που έχουμε να διανύσουμε στην Ελλάδα για να καλύψουμε τα κενά στον τομέα της ασφάλειας στα θαλάσσια σπορ.

Δεύτερον, για τις δράσεις - εντός και εκτός συνόρων - του Safe Water Sports για να τηρούνται οι κανόνες που παγκοσμίως ισχύουν, ώστε τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι που επισκέπτονται τη χώρα μας να απολαμβάνουν τις ελληνικές ακτές και τον ελληνικό ήλιο με ασφάλεια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Οι Ολυμπιονίκες πρεσβευτές του Safe Water Sports: Νίκος Κακλαμανάκης – Windsurfing, Χρυσός Ολυμπιονίκης

Σπύρος Γιαννιώτης - Ολυμπιονίκης κολύμβησης ανοικτής θάλασσας

Σοφία Παπαδοπούλου – Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας

Αγγελική Καραπατάκη – Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης

Νικόλας Πλυτάς – Πρωταθλητής θαλασσίου σκι εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής:

Υποναύαρχος Αντώνης Βιδάλης

Υποναύαρχος Παναγιώτης Παρασκευάς

Αρχιπλοίαρχος Βασίλης Μάμμης

Αντιπλοίαρχος Χαράλαμπος Μαρουλάκης

και εκπρόσωποι, επιχειρήσεων, τραπεζών, φορέων και κοινωφελών ιδρυμάτων υποστηρικτές του μη-κερδοσκοπικού σωματείου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του μη-κερδοσκοπικού σωματείου και συγκεκριμένα στην δράση του για την ανάπτυξη και προώθηση του ιδιωτικού πρωτοκόλλου “certified safety” για την πιστοποίηση της ασφάλειας των watersports centers στην χώρα μας.

24MEDIA NETWORK