Εντυπωσιάζουν στα φιλικά οι Calgary Flames

Εντυπωσιάζουν στα φιλικά οι Calgary Flames

Οι φιναλίστ του 2004, Calgary Flames, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις στα φιλικά της προετοιμασίας, χαροποιώντας τους φιλάθλους τους που δείχνουν εντυπωσιασμένοι από την απόδοση της αγαπημένης τους ομάδας.

O νεαρός, αλλά πολλά υποσχόμενος, Chuck Kobasev σίγουρα έκανε το παιχνίδι της ζωής του, σκοράροντας ένα τέρμα και έχοντας μια ασσίστ στο ενεργητικό του, οδήγησε την νέα του ομάδα στην τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες, επί των μισητών Vancouver Canucks με 3-2.

“ Είναι μεγάλη τιμή για μένα που φόρεσα την κόκκινη φανέλα. Θέλω να καθιερωθώ στην πεντάδα, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς. Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις να δίνω το 100%. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για την συνέχεια, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ” τόνισε ο Kobasev.


Αν και επιθυμούσε να γυρίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό και έτσι ο Pavel Datsyk επιστρέφει στους Detroit Red Wings για την προσεχή σεζόν. Ο 27χρονος ασος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις οικονομικές του απολαβές να κυμαίνονται στα 3,9 εκατομμύρια δολάρια.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πείσουμε τον Pavel να επιστρέψει στην ομάδα μας. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, πριν από δυο χρόνια είχε κάνει μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν και ελπίζουμε να επαναληφθεί και φέτος το ίδιο. Με τους νέους νόμους σε ισχύ, νομίζω πως ο Pavel θα βοηθήσει τα μέγιστα” τόνισε ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ken Holland.

Η διοίκηση της ομάδας είχε διαρκώς επαφές με τον ατζέντη του παίκτη από το ξεκίνημα του “lock-out”για να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις μεταξύ τους, ωστόσο πρόθεση του ίδιου ήταν να γυρίσει στην πατρίδα του. Οι Detroit Red Wings ανοίγουν την σεζόν, στις 5 Οκτωβρίου, υποδεχόμενοι τους St Louis Blues.


Την «πρώτη» τους προπόνηση πραγματοποίησαν τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Philadelphia Flyers, Peter Forsberg και Derian Hatcher, έπειτα τον τραυματισμό τους πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι σε καλή κατάσταση έπειτα την αποθεραπεία μου και σιγά-σιγά θα εγκλιματιστώ στον τρόπο παιχνιδιού της νέας μου ομάδας. Κατά την διάρκεια της προπόνησης την Δευτέρα το απόγευμα, αισθάνθηκα κάποιους πόνους στο εγχειρισμένο μου πόδι, αλλά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό» τόνισε ο Forsberg.

Από την άλλη, ο έτερος πρωτοεμφανιζόμενος από τραυματισμό, Derian Hatcher τόνισε: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Το ενθαρρυντικό είναι πως επέστρεψα στις προπονήσεις της ομάδας. Ελπίζω να αγωνιστώ σε 2-3 φιλικά της ομάδας μου και να μπω έτσι γρήγορα στο κλίμα των αγώνων».

News 24/7

24MEDIA NETWORK