Επανεμφάνιση Πατέρα δίπλα στο... τριφύλλι

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, έβγαλε φωτογραφία με τον προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του τριφυλλιού, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Επανεμφάνιση Πατέρα δίπλα στο... τριφύλλι

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εδώ και χρόνια, όμως ο Νικόλας Πατέρας παραμένει δίπλα στις "πράσινες" δράσεις.

Έχει συνεισφέρει δίνοντας πριμ σε αθλητές που κατακτούν μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή σημαντικές διοργανώσεις, αλλά και με όποιον άλλο τρόπο του έχει ζητηθεί.

Μάλιστα, ο γιος του Διαμαντής, προπονείται στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρευρεθεί σε αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη συνοδεία του Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του τριφυλλιού και ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αναγέννηση του ανέβασε μία φωτογραφία από το γραφείο του Νικόλα Πατέρα η οποία απεικονίζει εκείνον να κάθεται στην προεδρική καρέκλα και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στέκεται όρθιος δίπλα του. Μάλιστα, συνόδεψε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολιάζοντας: "Με τον ένα και μοναδικό Πρόεδρο!!!!!Που ειναι πάντα δίπλα μας!!".

Επανεμφάνιση Πατέρα δίπλα στο... τριφύλλι