Επεισόδια στα Χανιά μεταξύ οπαδών των “αιωνίων”
Αναταραχή προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/03) στα Χανιά με οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να μετατρέπουν σε πεδίο μάχης τη λεωφόρο Κισάμου.
Μετά το τέλος του αγώνα των «πρασίνων» με τον ΝΟΧ για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών, περίπου 100 οπαδοί των φιλοξενούμενων πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης. Φτάνοντας στη λεωφόρο Κισάμου, όπου λειτουργεί λέσχη οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του πειραιώτικου συλλόγου.
Οι περίπου 50 «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονταν μέσα, απάντησαν με τον ίδιο τρόπο με πέτρες και μπουκάλια να εκτοξεύονται και προς τις δύο πλευρές ενώ ομάδα των «πρασίνων» προσπάθησε να εισβάλει στο κλαμπ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ τραυματισμοί δεν υπήρξαν με την αστυνομία να επεμβαίνει και κάνοντας χρήση χημικών να τους διαλύει.