Επέστρεψε ο Κυριακίδης

Μετά από οκτώ χρόνια ο Γιάννης Κυριακίδης θα παίξει ξανά στον ΠΑΟΚ.

Επέστρεψε ο Κυριακίδης

Ο έμπειρος ακραίος ανήκε την τελευταία τριετία στον Άρη και επιλέχθηκε για να δώσει μία επιπλέον επιλογή στον Γιάννη Καλμαζίδη. Στον "Δικέφαλο" έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές περιόδους (1999-2000, 2001-04, 2005-06).

" Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Βλέπω ότι γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια σε όλους τους τομείς από τον σύλλογο και χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ελπίζω ότι θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η ομάδα από τις κινήσεις που βλέπω μέχρι στιγμής να γίνονται από τη διοίκηση, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά. Αυτό που εύχομαι εγώ είναι να είμαστε όλοι γεροί για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν είμαστε όλοι υγιείς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όποιοι και να είναι αυτοί.

Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον Καλμαζίδη, αλλά έχω ακούσει από συναθλητές μου τα καλύτερα λόγια. Από τις συζητήσεις που είχα μαζί το είδα ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων σε εισαγωγικά αυτό, που προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του στο έπακρο. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του", δήλωσε ο Κυριακίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK