Επίσημα στη Williams o Stroll

O Καναδός ενώνει τις δυνάμεις του με τον Vdata-altteri Bottas ενόψει 2017.

Επίσημα στη Williams o Stroll

Αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα κρατημένα μυστικά στην ιστορία της Formula 1 αν και για να είμαστε δίκαιοι, η Williams δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να το κρύψει απλά περίμενε να περάσουν οι μέρες. Συγκεκριμένα, για να κλείσει τα 18 ο Lance Stroll ώστε να μην υπάρχει θέμα με τον βασικό χορηγό της, που είναι εταιρεία οινοπνευματωδών ποτών.

Έτσι λοιπόν, για την ενηλικίωσή του, ο Καναδός έλαβε το καλύτερο δυνατό δώρο – τη θέση επίσημου οδηγού στην ιστορική βρετανική ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017!

"Είναι απίστευτο που θα βρεθώ στην F1 και δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τη Wiliams που δείχνει πίστη στις ικανότητές μου. Η προσέγγιση μου θα αφορά γύρο με το γύρο, αγώνα με τον αγώνα και ελπίζω να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο τις εμπειρίες μου από τη Formula 4 και τη Formula 3", είπε ο Stroll.

Πολύς λόγος έχει γίνει για την οικονομική δύναμη της οικογένειά του, που φέρεται να έδωσε 35 εκατομμύρια για να «σπρώξει» τον υιό και άλλα τόσα για να κάνει δοκιμές με παλαιότερα μονοθέσια ώστε να εγκλιματιστεί καλύτερα. Βέβαια την απάντηση τη δίνει ο ίδιος εντός πίστας αφού κατέκτησε φέτος τον τίτλο στην Ευρωπαϊκή F3, παίρνοντας 14 pole positions και 14 νίκες!

Για τον Bottas, αυτή θα είναι η έκτη του σεζόν στη Williams, πέμπτη σε ρόλο επίσημου οδηγού: "Χαίρομαι που θα κάνω και πέμπτη σεζόν ως επίσημος οδηγός της ομάδας και είμαι σίγουρος πως θα είναι συναρπαστική, λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς. Η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK