Επίσκεψη-Ενημέρωση

Επίσκεψη-Ενημέρωση
Την έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004 κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία τον ενημέρωσε για την πορεία προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Ρουσσόπουλος.Αμέσως μετά την ενημέρωση, η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, ο κ. Καραμανλής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Συναντήθηκα με την Πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ 2004 κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, με την οποία έχουμε πολύ καλή συνεργασία και συζητήσαμε την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας. Μας χωρίζουν μόλις 177 ημέρες από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και αυτό το χρόνο πρέπει να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο για να πετύχουμε".

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι από πλευράς κυβέρνησης σημειώθηκαν σοβαρές καθυστερήσεις. Και σήμερα ακόμη υπάρχουν προβλήματα. Όμως τώρα δεν είναι η ώρα της κριτικής. Είναι η ώρα να διοργανώσουμε τους καλύτερους, τους ασφαλέστερους Αγώνες που έγιναν ποτέ από την αναβίωσή τους και μετά. Πρέπει να πετύχουμε τον εθνικό στόχο. Και θα τον πετύχουμε όλοι μαζί με σκληρή δουλειά, με συνέπεια, με υπευθυνότητα. Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε στην ιστορική αυτή πρόκληση με απόλυτη επιτυχία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK