Επίσκεψη Καραμανλή σε ΕΟΕ

Επίσκεψη Καραμανλή σε ΕΟΕ
Την πρώτη του επίσκεψη στην έδρα της οργανωτικής επιτροπής Αθήνα 2004,στη Νέα Ιωνία,πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής,ως μία συμβολική κίνηση για το τεράστιο ενδιαφέρον του ιδίου και του κόμματός του για την επιτυχή τέλεση των ολυμπιακών αγώνων.

Ο κ.Καραμανλής συναντήθηκε με την πρόεδρο της Αθήνας 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, και συζήτησε για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κατά τη συνάντηση,η οποία διήρκεσε 45 λεπτά και διεξήχθη σε άριστο κλίμα,ο κ.Καραμανλής ενημερώθηκε και για τα μείζονα προβλήματα του σκεπάστρου Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα έργα στη λεωφόρο Μαραθώνος που έχουν καθυστερήσει,τις δυσκολίες που υπάρχουν στα υπόλοιπα έργα,αλλά και για την ασφάλεια και στους άλλους τομείς αρμοδιότητος της οργανωτικής επιτροπής.

Ο κ.Καραμανλής,ο οποίος συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο του κόμματος Θοδωρή Ρουσόπουλο,μετά τη συνάντηση αναφέρθηκε στην πίεση του χρόνου καθώς απομένουν μόνο 177 ημέρες μέχρι την έναρξη των αγώνων,αλλά και στην ανάγκη ενωμένοι όλοι οι Ελληνες να προσπαθήσουν για τον εθνικό στόχο, στην επιτυχή τέλεση των ολυμπιακών αγώνων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι από πλευράς κυβέρνησης υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα,αλλά παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ασφαλείς και άρτιους αγώνες.-

News 24/7

24MEDIA NETWORK