Επιστρέφει ο Κούμπιτσα
Την επανεμφάνισή του στη δράση μετά από ενάμισι χρόνο απουσίας θα κάνει ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος θα λάβει μέρος σε αγώνα ράλι που θα διεξαχθεί επί ιταλικού εδάφους.
Ο Πολωνός πιλότος της Φόρμουλα 1 είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ράλι “Ronde di Andorra” και, έκτοτε, ακολούθησαν πολλές θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.
Κατά τα φαινόμενα, ενδέχεται να πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο ράλι “Ronde Gomitolo di Lana Rally” με ένα Subaru Impreza WRC.
Σε διαφορετική περίπτωση το ντεμπούτο του θα μετατεθεί για το επόμενο ιταλικό ράλι “Rally San Martino di Castorzza” την επόμενη εβδομάδα.
Πριν από λίγες ημέρες, πάντως, επιβεβαιώθηκε πως ο πρώην νικητής του καναδικού Grand Prix συμμετείχε σε δοκιμές με την εργοστασιακή ομάδα της Ford.