Επίθεση με μαχαίρι στην Κβίτοβα, φόβοι για χειρουργείο

Σοκ για την Πέτρα Κβίτοβα καθώς δέχτηκε επίθεση αγνώστου έξω ακριβώς από το σπίτι της και τραυματίστηκε στο χέρι με μαχαίρι. Πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Επίθεση με μαχαίρι στην Κβίτοβα, φόβοι για χειρουργείο

Τον τρόμο με τα μάτια της είδε από κοντά η Πέτρα Κβίτοβα, καθώς δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της στην γενέτειρά της, στην πόλη Προστέχοβ της Τσεχίας. Όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος της Τσέχας τενίστριας (Νο 11 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη), η δις νικήτρια του Wimbledon (2011, 2014) δέχτηκε επίθεση από άγνωστο με μαχαίρι, ο οποίος την πλησίασε αρχικα προσποιούμενος πως έψαχνε κάτι για να την ληστέψει.

Ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να της αρπάξει γύρω στις 5.000 λίρες Τσεχίας ενώ κατά τη διάρκεια της πάλης που έλαβε χώρα μεταξύ τους η Κβίτοβα τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι όπου σχίστηκαν μερικοί τένοντες. Μέσα σε λίγη ώρα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε σε ιατρικό κέντρο στο Μπρνο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραύματος και ακολούθως να παρθεί απόφαση για το αν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι της.

Από την πλευρά της η δις κάτοχος του Grand Slam του Γουίμπλεντον, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

"Σας ευχαριστώ όλους για τα ζεστά μας μηνύματα σήμερα. Όπως θα έχετε ήδη ακούσει, σήμερα δέχτηκα επίθεση στο διαμέρισμά μου από ένα άτομο με μαχαίρι. Στην προσπάθειά μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου τραυματίστηκα άσχημα στο αριστερό μου χέρι. Είμαι ταραγμένη αλλά ευτυχής που είμαι ζωντανή.

Ο τραυματισμός είναι σοβαρός και θα χρειαστεί να δω ειδικούς, αλλά αν ξέρετε κάτι για μένα αυτό είναι ότι είμαι δυνατή και θα το παλέψω. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για την υποστήριξή σας και τώρα θα εκτιμούσα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μου ενώ θα επικεντρώνομαι στην αποθεραπεία μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK