Επίθεση ΠΑΟΚ στον Αλέκο Λεώνη

Επίθεση στον Αλέκο Λεώνη για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής εξαπέλυσε η ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Επίθεση ΠΑΟΚ στον Αλέκο Λεώνη
Επίθεση στον Αλέκο Λεώνη για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής εξαπέλυσε η ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του δικεφάλου εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται αναλυτικά στα όσα έγιναν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή και καταγγέλει τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας για ρατσιστική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει προς όλη την φίλαθλη Ελλάδα την άνανδρη λεκτική επίθεση του τεχνικού της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Αλέκου Λεωνη, προς τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Μέλκα, προς τον έφορο της ομάδας μας, Δημήτρη Αντωνιάδη αλλά και προς τον σύλλογο. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καταγγέλλει τον Αλέκο Λεωνη, γιατί μετά το τέλος του αγώνα δυο φορές κοιτώντας προς τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ έκανε χειρονομίες λέγοντας «πάρτε τα α.. τώρα», ενώ δεν σταμάτησε να προκαλεί φωνάζοντας «πάρτε τον π.. τώρα», αποδεικνύοντας ότι ο χαρακτήρας του και το ήθος του δεν συμβαδίζουν με τον ρόλο του καθηγητή που φέρει. Όταν ο Γιάννης Μέλκας απάντησε, ο κάθολα ψύχραιμος κατά τον Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης τα γύρισε, λέγοντας: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε;». Αλλά ο πολλά βαρύς άνδρας Αλέκος Λεώνης δεν σταμάτησε εκεί, προκαλώντας και τον κατά πολύ μεγαλύτερο του (ηλικιακά) Δημήτρη Αντωνιάδη λέγοντας του « Έλα να μου τα πεις έξω αυτά» και «Έλα να μου πουλήσεις τσαμπουκά στο Κατσάνειο».

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο Αλέκος Λεωνης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο του ΤΑΠ Κώστα Παισιαδη είπε: «Μπλέξατε με Αλβανούς στον ΠΑΟΚ» προκαλώντας την οργή του Γιάννη Μέλκα, τα παιδιά του οποίοι άκουγαν τον Καθηγητή Αλέκο Λεωνη να ωρύεται και να καθυβρίζει τους πάντες. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, ανέμενε από το ΤΑΠ Ηρακλή, να έχει μια συμπεριφορά ανάλογη της φιλοξενίας που τους παρείχε. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει επίσης την εκληξη του προς τους διαιτητές του αγώνα ( κ.κ. Μιχελινακη- Μυροθεο) αλλά και τον εκπρόσωπο της διοργανώτριας αρχής, οι οποίοι ούτε άκουσαν, ούτε είδαν τίποτε από όλα όσα γινόταν εντός του αγωνιστικού χώρου για 10 περίπου λεπτά, και τα οποία είδαν όλοι οι άνθρωποι που βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου. Τότε γιατί βρίσκεται στο γήπεδο ο άνθρωπος της Λίγκα; Γιατί συμπληρώνουν το φύλλο αγώνα οι διαιτητές; Περιμένουμε η Λίγκα να δείξει την ευαισθησία της σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Θα μας απαντήσει κανείς από την Λίγκα;

Μήπως πάλι το ενδιαφέρον τους θα είναι αν υπήρχε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ άνθρωπος για να παίζει μουσική; Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει την έκπληξη του για την παραποίηση των γεγονότων από τους εκπρόσωπους του γραπτού τύπου της πόλης μας, που για μια ακόμη φορά δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτε. Θα παρακαλούσαμε τους εκπρόσωπους τύπου που βρέθηκαν στο γήπεδο να κάνουν ποιο αμεροληπτεί κριτική και μεταφορά των γεγονότων. Θυμίζουμε ότι ο αθηναϊκός αθλητικός τύπος έγραψε τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ όπως συνέβησαν. Όσο για τα ψεύδη περί μη κλήσης του τεχνικού του Ηρακλή Αλέκου Λεωνη στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θα του θυμίσουμε, γιατί μάλλον έχει επιλεκτική μνήμη, ότι μετά την συμπεριφορά ΣΕΡΙΦΗ που επέδειξε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια που βρισκόταν η ομάδα του. Δεν εξήλθε καθόλου, ενώ ΚΑΙ ο εκπρόσωπος της Λίγκα, συμφώνησε στο να μην πάει κανείς στα αποδυτήρια να τον καλέσει.

Κανένα γραφείο τύπου στον κόσμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να μεταβαίνει στα αποδυτήρια της άλλης ομάδας και να καλεί τον προπονητή. Θα πρέπει να ξέρει άλλωστε, ότι οι προπονητές πάνε μόνοι τους στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο τύπου της δικής τους ομάδας. Του Ηρακλή δηλαδή. Τα υπόλοιπα αποτελούν φτηνές δικαιολογίες του ίδιου, προς τους ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου και προς τους φίλαθλους του Ηρακλή, για να αποποιηθεί των ευθυνών του. Τότε γιατί κλήθηκε ο κ. Γκιουρδας στην συνέντευξη τύπου, αν δεχθούμε ότι υπήρχε σκοπιμότητα εκ μέρους του ΤΑΠ ΠΑΟΚ; Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει επίσης την πίκρα του για την μη καθολική παρουσίαση του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο μας να προασπίσει τα συμφέροντα και το κύρος του συλλόγου, από τον κάθε ένα Αλέκο Λεωνη. Και αυτό θα επιτευχθεί με την παρουσία του στο γήπεδο.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την ρατσιστική συμπεριφορά του Καθηγητή Αλέκου Λεωνη προς όλα τα αρμόδια όργανα. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές οι οποίες θίγουν και προσβάλλουν το κύρος του αθλήματος. Ο ΠΑΟΚ και ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να προασπίσει τους ανθρώπους του από οποιονδήποτε «κύριο» θίγει το κύρος συλλόγου, αλλά και όλων όσων εργάζονται στον σύλλογο. Όσο τα περί Κατασανειου των απειλών του προπονητή της ομάδας του Ηρακλή, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θέλει να τονίσει, στον «κύριο» Λέωνη, ότι έχει ξεχάσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σωματείο με μεγάλη ιστορία, και ανυπέρβλητο λαό. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θα δίνει το δυναμικό παρών στα αγωνιστικά δρώμενα με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Κλείνοντας θέλουμε να θυμίσουμε το ρητό του λαού: «Έχει ο καιρός γυρίσματα.»

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK